Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 10 August 2022 - 14587
Conferinta preoteasca de primavara din protopopiatul Bistrita.

Mitropolitul Clujului a luat parte marti, 12 aprilie 2016, la conferinta preoteasca de primavara din protopopiatul Bistrita. Ierarhul a fost insotit de la Centrul Eparhial de parintele consilier Cristian Baciu si parintele arhidiacon Claudiu Grama, consilierul pe probleme de protocol al Arhiepiscopiei.

Intrunirea  a inceput la ora 10:00 cu oficierea unei slujbe de Te-Deum, la finalul careia Inaltpreasfintitul Andrei a explicat ca educarea tinerilor este o datorie sfanta pe care o au parintii, dascalii, dar si preotii:

Conferinta pe tema "Educatia religioasa a tinerilor in noua ordine morala" a fost sustinuta de inspectorul pe probleme de catehizare parohiala al Arhiepiscopiei Clujului, Parintele Liviu Vidican Manci. La final preotii au avut interventii obiective cu privire la tema discutata, venind cu exemple concrete de catehizare a tinerilor din parohiile pe care le pastoresc, a transmis pentru radio Renasterea, corespondentul in protopopiatul Bistrita, Pr. Emanuel Vidican.


Foto - Marius Chiuzan

.

0 comentarii2443 vizualizări13 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0