Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 10 August 2022 - 14587
TABARA GABUD - O ZI MAI APROAPE DE DUMNEZEU.

In perioada 8.04.2016- 10.04.2016, Centrul Catehetic "Sfantul Ioan Iacob" din Prundu-Birgaului, coordonat de Preot Tomoroga Liviu Adrian, a organizat o tabara pentru tineri la Schitul Gabud, apartinator de Manastirea Oasa din judetul Alba.

Au participat un numar de 100 de tineri, elevi din cadrul Liceului "Radu Petrescu" din Prundu-Birgaului. Tinerii au fost deosebit de receptivi  la activitatile din viata manastirii, implicandu-se cu multa daruire.

Au participat la Slujba Privegherii - o slujba special care incepe la ora trei. Au ajutat la bucatarie, la servirea mesei, la activitatile desfasurate in gradinile manastirii. Cele mai frumoase momente au fost cele in care tinerii au luat parte la discutiile cu parintii calugari legate de viata de manastire, de problemele actuale ale adolescentei dar si de provocarile acestei lumi in fata carora trebuie sa faca fata.

Trebuie sa precizam faptul ca multi dintre tinerii nostri s-au spovedit si s-au impartasit. Duminica, imbracati in straie populare, au participat la Sfanta Liturghie.

Ne-am intors la casele noastre purtand in suflete gandul reintoarcerii in acest loc minunat si binecuvantat, multumind lui Dumnezeu pentru aceste zile frumoase petrecute mai aproape de El.

Multumim domnilor profesori Galbin Florin, Popeiu Minodora si Popovici Carmen, care ne-au insotit si ne-au sprijinit in organizarea acestei tabere.


            

0 comentarii2513 vizualizări13 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0