Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 10 August 2022 - 14587
SPECTACOL DE EXCEPTIE LA ILVA MICA.

Un spectacol de exceptie a fost organizat astazi de catre cele doua parohii din Ilva Mica, prin purtarea de grija a celor doi preoti din localitate, Iuliu Brici si Stefanita Potra.

Trupa de teatru interactiv "Piticot" din Bistrita a sustinut un spectacol in fata a aproximativ 400 de copii prezenti in Sala de Spectacole din Ilva Mica, aducand multa bucurie si voie buna pe chipurile celor prezenti. A fost pusa in scena piesa "Greierile si furnica", piesa la care copilasii au fost foarte receptivi si au interactionat cu actorii, rezultand o atmosfera deosebita.

Acest spectacol a fost o surpiza din partea celor doua parohii pentru copii din localitate, fiind debutul unei perioade mai speciale din calendarul scolar, si anume "Scoala Altfel".

Este a doua activitate de acest fel organizata de parohiile din localitatea Ilva Mica in acest an, prima desfasurandu-se in luna februarie avandu-i ca invitati pe membrii Trupei de Teatru pentru copii "Alexandru Misiuga" din cadrul Centrului Cultural Municipal "George Cosbuc" din Bistrita.

0 comentarii2429 vizualizări15 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0