Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
A doua editie a Procesiunii de Florii.

Cu binecuvantarea si in prezenta Inaltpreasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, va avea loc a doua editie a Procesiunii de Florii, in sambata de Florii, incepand cu orele 18.00,  la biserica cu hramul "Sf Trei Ierarhi " de pe strada A. Odobescu, unde  Inaltpreasfintitul va binecuvanta ramurile de salcie care vor fi oferite credinciosilor.

Procesiunea religioasa se va desfasura pe urmatorul traseu: str. A.Odobescu, Bulevardul Republicii, P-ta Petru Rares, P-ta Unirii - Protopopiatul Ortodox,  unde la biserica de la "Corona",  se va oficia la orele 19.00 slujba Vecerniei.

Aceasta manifestare duhovniceasca ne aduce aminte de drumul pe care  L-a parcurs Mantuitorul nostru Iisus Hristos din Betania la Ierusalim, inainte cu o saptamana de Patimile si Invierea Sa din morti.

Inaltpreasfintitul Arhiepiscop si Mitropolit Andrei va fi insotit de preoti, diaconi, calugari si multime mare de credinciosi cu ramuri de salcie in maini.

Va asteptam cu mult drag la aceasta manifestare religioasa!

 

          Pr. Emanuel Vidican.

0 comentarii2436 vizualizări19 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0