Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
A doua editie a Procesiunii de Florii la Bistrita.(60 de poze)

Cu binecuvantarea si in prezenta Inaltpreasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, a avut loc a doua editie a Procesiunii de Florii, in sambata de Florii, la biserica cu hramul "Sf Trei Ierarhi " de pe strada A. Odobescu, unde  Inaltpreasfintitul a binecuvantat ramurile de salcie care au fost oferite credinciosilor.

Procesiunea religioasa s-a desfasurat pe traseul: str. A.Odobescu, Bulevardul Republicii, P-ta Petru Rares, P-ta Unirii - Protopopiatul Ortodox,  unde la biserica de la "Corona",  s-a oficiat de la orele 19.00 slujba Vecerniei.

Aceasta manifestare duhovniceasca ne aduce aminte de drumul pe care  L-a parcurs Mantuitorul nostru Iisus Hristos din Betania la Ierusalim, inainte cu o saptamana de Patimile si Invierea Sa din morti.

Inaltpreasfintitul Arhiepiscop si Mitropolit Andrei a fost insotit de preoti, diaconi, calugari si multime mare de credinciosi cu ramuri de salcie in maini.

 

.

Foto - Marius Chiuzan

.

0 comentarii2478 vizualizări24 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0