Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 10 August 2022 - 14587
Urari de Paste.

Redactia ziarului Bistritanews.ro va ureaza sa aveti parte de bucuria Invierii Domnului Nostru Iisus Hristos alaturi de toti cei dragi.  Pastele sa va aduca pace, dragoste, credinta, lumina, fericire si speranta tuturor.  Paste Fericit!

Cu drag,  Marius Chiuzan.

.

 

Dragi locuitori ai judetului Bistrita-Nasaud,

 Cea mai profunda si plina de semnificatii sarbatoare a crestinatatii, Invierea Domnului, ne aduna laolalta pentru a ni se da Lumina Sfanta, care sa ne calauzeasca pasii catre o lume a sperantei, a increderii in forta binelui, a iubirii si a renasterii.

Intr-un prezent supus presiunii dorintelor materiale si de putere, va invit sa meditam la valorile spirituale care au definit evolutia umanitatii si care ii vor determina, cu certitudine, viitorul.

Fie ca exemplul patimilor si sacrificiului Dumnezeului-Om, Isus Cristos, sa ne ajute sa fim mai buni, mai toleranti si mai iubitori fata de semenii nostri, asa cum ne invata morala crestina, indiferent de credinte sau convingeri!

 Sarbatori Pascale Luminate, alaturi de cei dragi!

OVIDIU-VICTOR FRENT -  PREFECTUL JUDETULUI BISTRITA-NASAUD.


.

 

An dupa an, nu doar ca sa nu uitam. Ci si ca sa stim. Asezat pe panzatura cea noua, in giulgi curat infasurat, Hristos Domnul se supune iubirii noastre. Bine zicea poetul Grigore Vieru, cum ca mortii sunt ca niste copii. Trebuie imbaiati, schimbati in haine de lumina, apoi le trebuie cantat ca sa doarma linistiti, leganati in lemnul de paltinel al leganelului. Leganelul lui Hristos e Crucea Golgotei. Cu El pe brate inconjuram Biserica, marcand inconjurul pe care vestea Mortii lui Hristos o face lumii. Vazute si nevazute. Clopote, toaca, suspin de cantare, frisonul unei seri care coboara in groapa. Si totul pare sfarsit. Pierdut in moarte.

Dar vin zorii diminetii celei mari.Ingerul aduce vestea. Maria Il vede Inviat pe Domnul. A Inviat Hristos si moartea nu mai stapaneste.

HRISTOS A INVIAT !

Sfanta si marea sarbatoare a Invierii,sa va gaseasca in pace.Hristos Domnul sa va aduca bucurii duhovnicesti .Sa aveti parte de ani lungi de de sanatate si de realizari in toate aspectele vietii.

    Cu prietenie  preot Ioan Aurel Rus -  Caminul Spital Nuseni,jud.Bistrita Nasaud

.

 

 Sfintele Sarbatori de Pasti sa va faca viata-frumoasa, casa-bogata si masa-imbelsugata.   
Invierea Mantuitorului sa ne aduca lumina credintei, mangaiere, speranta si armonie.
                       Hristos a Inviat!

            Cu deosebita consideratie, Paul Brascanu.

 

.

 

Lumina Invierii sa va aduca bunatate, dragoste, incredere si pace in suflet!

Cu toata sinceritatea

         Col.rez. Ioan Cordovan.

.


Hristos a inviat!

In numele intregii Familii Regale, Principesa Mostenitoare Margareta, Custodele Coroanei romane transmite tuturor sarbatori fericite cu ocazia sfintelor zile de Pasti, clipe de bucurie, liniste si implinire alaturi de cei dragi!

 

0 comentarii2555 vizualizări29 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0