Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Sambata 25 Septembrie 2021 - 14587
Biserica si armata.

Parohia Ortodoxa "Sfanta Treime" din Bistrita este gazda unui eveniment cu totul special, dedicat Zilei Armatei Romane. Intalnirea va avea loc in Biserica parohiala de pe strada Avram Iancu, nr. 27, duminica, 23 octombrie, ora 18:45.

In cadrul evenimentului vor avea loc interventii din partea cadrelor militare, din partea preotilor prezenti, urmate de cateva filmulete prezentate de catre Plutonierul Marius Vasiliu. Intalnirea va continua cu un moment artistic realizat de catre Grupul "Cetinita" de la Centrul Militar Judetean Bistrita Nasaud, coordonati de catre cunoscuta interpreta de muzica populara, Cornelia Ardelean Archiudean. Tinerii artisti vor interpreta cateva cantece patriotice si pricesne.

Programul se desfasoara pentru prima data in Biserica noastra si este destinat tuturor categoriilor de varsta, de la copii si pana la cei varstnici. Prin organizarea acestei intalniri dorim sa ne aratam inca o data pretuirea pe care o avem fata de Armata Romana si sa intarim faptul ca cele doua institutii, Biserica si Armata, alaturi de Scoala sunt pilonii principali ai neamului romanesc.

Biserica dintotdeauna a aparat integritatea spirituala a neamului romanesc, care a mentinut in unitate poporul roman, iar Armata a aparat integritatea teritoriala a acestuia, promovand: dreptatea, adevarul, curajul, onoarea si credinta.

 

Pr. Tudor Mudure

0 comentarii4508 vizualizări20 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0