Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Sambata 25 Septembrie 2021 - 14587
ZI DE SARBATOARE PENTRU CREDINCIOSII DIN ILVA MARE.

Miercuri, in ziua praznuirii Sfantului Mare Mucenic Dimitrie - Izvoratorul de Mir, pentru credinciosii din Ilva Mare a fost o zi plina de bucurie cu prilejul serbarii hramului impunatoarei biserici din localitate. Sfanta Liturghie a fost oficiata de un sobor de preoti din care au facut parte cei doi parohi din localitate, duhovnicul manastirii "Schimbarea la Fata" din Ilva Mare si alti preoti invitati, iar sutelor de credinciosi prezenti, parintele Dan Cismas din Parohia Maieru le-a vorbit despre modelul de sfintenie al Sfantului Dimitrie, care, trebuie astazi sa fie model si pentru noi.

            Tot in aceasta zi, la finalul Sfintei Liturghii a fost oficiat un parastas de obste pentru toti preotii care au slujit la acest altar, dar si pentru credinciosii trecuti la Domnul din aceasta localitate.

            Bucuria a continuat la Caminul cultural din localitate, unde cei doi parohi le-au pregatit tuturor celor prezenti la slujba o masa.

0 comentarii4319 vizualizări28 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0