Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Sambata 25 Septembrie 2021 - 14587
CENTRUL PENTRU VARSTNICI "SFINTII ZAHARIA SI ELISABETA" DIN MAIERU IN SARBATOARE.

Sambata, 29 octombrie, Centrul rezidential pentru varstnici "Sfintii Zaharia si Elisabeta" din Maieru, a sarbatorit un an de la deschiderea oficiala. Evenimentul a fost marcat prin slujirea Sfintei si Dumnezeiestii Liturghii de un sobor de preoti, in frunte cu Preacuviosul Parinte Benedict Vesa, secretarul eparhial al Arhiepiscopiei noastre, care le-a pus la suflet celor prezenti un cuvant duhovnicesc.

            Sfanta Liturghie a inceput in capela asezamantului de la ora 9.00 si a fost urmata de un parastas in care au fost pomenite cele 7 persoane care au trecut la Domnul din acest asezamant, dupa care, ansamblul de tineri din Maieru a sustinut un spectacol pentru toti cei prezenti.

            Inca de la infiintare Centrul rezidential pentru varstnici "Sfintii Zaharia si Elisabeta" DIN Maieru si-a oferit serviciile sale pentru 42 de persoane, dintre care 24 se afla acum in asezamant, 10 s+au intors in familiile lor si 7 persoane au plecat la Domnul, iar de mentionat este faptul ca pe langa crestini ortodocsi in acest asezamant se afla si persoane de alte confesiuni.

            Ziua de sarbatoare s-a incheiat cu o agapa frateasca oferita de directorul acestui Centru, parintele Dan Cismas.

0 comentarii4165 vizualizări31 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0