Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Sambata 25 Septembrie 2021 - 14587
HRAMUL BISERICII ORTODOXE DIN ILVA MICA.

In ziua praznuirii Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, biserica din localitatea Ilva Mica imbraca haine de sarbatoare cu prilejul sarbatoririi hramului. Sarbatoarea a inceput cu Sfanta Liturghie ce a fost savarsita de catre un sobor de preoti care l-a avut in frunte pe parintele profesor Stelian Tofana de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca. Parintele profesor le-a vorbit credinciosilor prezenti si i-a indemnat la final pe toti, ca de fiecare data la marile praznice sa poarte cu mandrie portul popular.

    Sutele de credinciosi care au umplut biserica s-au bucurat si de glasul minunat al indragitei interprete de muzica populara Oana Matei, care a tinut un recital de pricesne.

    Bucuria sarbatorii s-a continuat la caminul cultural, unde parintele paroh, Potra Stefanita, impreuna cu Primaria comunei le-au pregatit tuturor celor care au participat la Sfanta Liturghie o agapa frateasca.

 

Pr. Paul Gavriloaie.

0 comentarii4130 vizualizări09 noiembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0