Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Luni 15 August 2022 - 14587
TABARA DE IARNA LA SINGEORZ-BAI.

In vacanta intersemestriala din acest an scolar, mai exact din 8 pana in 12 februarie, zeci de copii din judetul Bistrita-Nasaud au participat intr-o tabara de iarna organizata la Centrul Misionar de Tineret "Ioan Bunea" din Singeorz-Bai. Tabara organizata de Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi a Protopopiatelor Bistrita, Nasaud si Beclean le-a pus la dispozitia copiilor participanti o serie de activitati sportive si recreative printre care se numara: ateliere tematice, discutii, diverse jocuri, cantece la chitara dar si nelipsitul foc de tabara.

            Pe parcursul celor cinci zile de tabara copii au avut parte si de un program duhovnicesc ce a constat in rugaciunea de dimineata si cea de seara, dar si de unul catehetic, in care, preotul taberei le-a prezentat pe intelesul lor vesmintele si vasele liturgice si a purtat mereu discutii pe temele actuale din societatea noastra, raspunzand numeroaselor intrebari ale copiilor. Tot aici, in cadrul programului catehetic, zecile de copii s-au intalnit cu parintele Tudor Mudure, inspectorul de tineret al judetului Bistrita-Nasaud, care le-a vorbit despre importanta prieteniei in zilele noastre subliniind faptul ca Dumnezeu este cel mai bun prieten al copiilor.

            Tabara s-a incheiat Duminica, cu participarea copiilor la Sfanta Liturghie, unde toti s-au impartasit din Trupul si Sangele Domnului, exprimandu-si dorinta sa revina cat mai repede in tabara, unde au petrecut clipe de neuitat.

 

 

Pr. Paul Gavriloaie

Director al Centrului Misionar de Tineret "Ioan Bunea" din Singeorz-Bai.

0 comentarii2450 vizualizări13 februarie 2017
rss 2.0
rss 2.0