Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
SARBATORIM SAU NU VALENTINES DAY ?

Zeci de tineri din Singeorz-Bai au participat Duminica, 12 februarie, la Centrul Misionar de Tineret "Ioan Bunea" din localitate, la dezbaterea "Sarbatorim sau nu Valentines Day?" la invitatia preotilor din orasul statiune. In cadrul acestei dezbateri a fost vizionata conferinta parintelui profesor Stelian Tofana "Valentines Day - Casatorie de o zi sau de o viata?" care le-a adus o serie de lamuriri si clarificari tinerilor prezenti.

            Dupa vizionarea conferintei, parintele Buia Dorel, unul dintre initiatori, i-a provocat la dialog pe tinerii prezenti lansandu-se o serie de discutii intre preoti, profesori si tineri, pe marginea acestui subiect. Pe langa preotii din localitate, Buia Dorel, Dacian Santa si Paul Gavriloaie, la aceasta dezbatere a participat si parintele Dan Cismas de la Parohia Maieru dar si profesori si invatatori din orasul-statiune si directorul Casei de Cultura din Singeorz-Bai, prof. Florin Hodoroga.

            La finalul dezbaterei cei care au participat s-au bucurat de o mica gustare pregatita de grupul de tineret al parohiei Singeorz-Bai III.

 

 

Pr. Paul Gavriloaie

Director al Centrului Misionar de Tineret "Ioan Bunea" Singeorz-Bai.

1 comentariu2828 vizualizări13 februarie 2017




rss 2.0
rss 2.0