Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Luni 15 August 2022 - 14587
31 AUGUST - 5 SEPTEMBRIE 2017, PELERINAJ in TARA SFANTA - ISRAEL.

Arhiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului, prin Centrul de pelerinaje "Renasterea", organizeaza in perioada 31 august - 5 SEPTEMBRIE 2017 un Pelerinaj in Israel. Pelerinajele isi propun sa refaca geografia locului in care a predicat si invatat Mantuitorul Hristos, ca un drum initiatic pentru fiecare crestin, care se angajeaza in descoperirea radacinilor profunde ale credintei.

Pretul intregului pachet se ridica la valoarea de 595 Euro.

CAMERA SINGLE 180 EURO.

Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure. Acestea isi vor gasi persoana cu care sa stea in camera, vor plati camera in regim Single sau vor sta trei persoane in camera.

GRUP 31 august - 5 septembrie 2017 PREZENTA OBLIGATORIE JOI 31 AUGUST 2017 LA ORA 04.00 DIMINEATA pe AEROPORTUL AVRAM IANCU din CLUJ-NAPOCA 

Reducere copil 2-12 ani: - 50 euro (valabila in cazul cazarii cu 2 adulti in camera)

 Ziua I: INTALNIRE pe AEROPORTUL INTERNATIONAL AVRAM IANCU din CLUJ-NAPOCA JOI 31 AUGUST 2017 LAORA 04.00 DIMINEATA - OBLIGATORIU. Decolare ora 06:00, sosire pe Aeroportul Ben Gurion la ora 09:00. Incepem vizita cu orasul BETHLEEM - vizitarea bisericii ortodoxe si a criptei unde S-a nascut Domnul Hristos.Vizitarea bisericii catolice Sfanta Ecaterina. Grota Laptelui.Campul pastorilor. Continuarea drumului in desert cu minibuze arabe pana la Manastirea Sf. Sava si Manastirea Sf. Teodosie. Vizita pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul - Cina Cea de Taina, Mormantul regelui David. Vizita la biserica si caminul romanesc de la IERUSALIM, Zidul Plangerii din Ierusalim. Cina si cazare in Bethleem.

Ziua II: Mic dejun. Incepem pelerinajul urcand pe Muntele Scopus (Muntele Inaltarii Domnului Hristos). Vom vizita Manastirea ruseasca ELEON si vom vedea de sus panorama Ierusalimului a Cetatii Sfinte. Vizita la biserica Pater Noster (Tatal nostru), la Biserica Dominus Flevit (Domnul a plans), la Gradina Ghetimani cu Biserica Natiunilor, Mormantul Maicii Domnului si Pestera Ghetimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sf. Stefan. Vizitarea casei in care a locuit Sfanta Fecioara Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa(Drumul Crucii) cu cele 14 locuri in care S-a oprit Domnul Hristos pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, Mormantul Domnului Iisus Hristos, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Cina si cazare in Bethleem hotel 4*.

Ziua III: Mic dejun. Deplasare in orasul Ierihon - cel mai vechi oras din lume, vizita la Biserica greco-ortodoxa cu dudul lui Zaheu si la Biserica si Caminul romanesc de la Ierihon si pustia Carantaniei. Vizitarea Manastirii Sf. Gherasim de la Iordan. Continuam drumul la Hozeva si vizitam Manastirea Sf. Gheorghe cu moastele Sf. Ioan Iacob Romanul de la Neamt. Marea Moarta, - 400 m. cea mai joasa altitudine de pe glob si scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice la Qumran (vechiul Centru al Esenienilor) de la Marea Moarta. Cina si cazare in Bethleem.

Ziua IV: Mic dejun, Vizita la Lida la biserica Sfantului Gheorghe. Si apoi spre Tel Aviv, pe soseaua de coasta. Scurt tur de oras al celui mai cosmopolit oras al Israelului. Orasul Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom privi Templul cultului Bahai, cu gradinile pe terase, superioare gradinilor de la Versailles. Vizitarea bisericii Manastirii Carmelite Stela Maris (Steaua Marii) si a pesterii Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul. Vizitarea bisericii ortodoxe Sf. Gavriil din Nazaret cu izvorul Fecioarei Maria. Vizitarea bisericii catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul apropiat, vizita in satul Cana Galileii la biserica ortodoxa ridicata pe locul casei lui Simon Cananitul, unde Iisus a facut prima minune a transformarii apei in vin. Cazare si cina in orasul Nazaret.

Ziua V: Mic dejun. Muntele Tabor cu vizitarea bisericii ortodoxe ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Domnului Hristos. Plecarea spre Capernaum, oras denumit si "Cetatea Domnului" (vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sf. Petru). RAUL IORDAN. Tabgha unde Iisus a savarsit minunea inmultirii painilor si a pestilor, Muntele Fericirilor, Optional si in functie de timp - plimbare cu o copie a "barcii lui Iisus" pe apele Marii Galileii si vizita la fabrica de aur si diamante. Cazare si cina In orasul Nazaret.

Ziua VI: Ora 09.50 decolarea WIZZ-AIR spre CLUJ-NAPOCA si sosire la ora 13:00 pe AEROPORTUL INTERNATIONAL AVRAM IANCU.

Pretul include:
- Bilete de avion Cluj-Napoca - Tel-Aviv si Tel-Aviv - Cluj-Napoca;
- Taxe de aeroport;
- Asistenta in aeroport la sosire si plecare;
- Primire si transfer de la si la aeroport la sosire si plecare in Israel;
- 5 nopti cazare la hotel in Nazaret/Tiberias (2 nopti) si Bethlehem (3 nopti) - categoria hotelurilor este cea oficiala pentru Israel si Palestina
- 6 zile demi-pensiune (mic dejun si cina - bufet suedez);
- Taxa de intrare la obiectivele religioase si turistice din program (Capernaum, Ierihon, Bethlehem, Gradina Ghetsimani si taxi pentru Muntele Tabor, taxi Sf. Sava);
- Autocar 3* pentru transport in Israel pe toata durata programului;

- Bagaje: bagajul de cala (1 buc.) max. 23 kg/pers., bagajul de mana max. 10 kg/pers. (fara lichide, cosmetice, obiecte taioase sau ascutite), dimensiunea bagajului de mana nu trebuie sa depaseasca 56x45X25 CM.
- Ghid evreu de nationalitate romana in Israel;
- Preot insotitor pentru grup: PR. BLAGA LUCIAN IOAN si PR. VIDICAN EMANUEL CRISTIAN - BISTRITA

Pretul nu include:
- Tips-uri (30 €) - (se achita in Israel);
- Asigurarea medicala de sanatate 39 de lei indiferent de varsta (OBLIGATORIE)

  • Asigurarea STORNO si medicala 55 lei de persoana (OPTIONALA)

Acte necesare
- Pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii

0 comentarii2443 vizualizări14 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0