Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
MARSUL PENTRU VIATA ORGANIZAT SI LA SINGEORZ-BAI.

Si anul acesta in orasul-statiune Singeorz-Bai va fi organizat MARSUL PENTRU VIATA, eveniment organizat in mai toate orasele din tara. Evenimentul va avea loc in ziua sarbatorii Bunei Vestiri, sambata, 25 martie, si va incepe de la ora 12.30. Manifestatia va incepe de la Biserica "Sf. Arh. Mihail si Gavriil" (cunoscuta ca biserica de peste Somes) si va continua pe urmatorul traseu: Biserica "Sf. Nicolae" (biserica din centru), Biserica "Schimbarea la Fata" (biserica din statiune), Centrul Misionar de Tineret "Ioan Bunea" unde va avea loc o rugaciune.

            Acest mars este organizat de Cercul Misionar-Pastoral Singeorz-Bai, Centrul Misionar de Tineret "Ioan Bunea"  Singeorz-Bai, Casa de Cultura din Singeorz-Bai si scolile din localitate (Liceul Teoretic "Solomon Halita" si Scoala Gimnaziala "A.P. Alexi") in parteneriat cu parohiile ortodoxe de pe valea Ilvelor.

0 comentarii3171 vizualizări22 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0