Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
Marsul pentru viata - Bistrita 2017 .

Literatura de specialitate, literatura medicala a dovedit faptul incontestabil ca: omul este viu din momentul conceptiei, adica din secunda in care prima celula a trupului uman se formeaza, acea celula poarta in sine demnitatea umana si dreptul inalienabil la viata.

Ne aflam in lumina marelui praznic al Buneivestiri, sarbatoare marcata de evenimentul zamislirii lui Dumnezeu in pantecele Fecioarei Maria. Vedem cum, pentru a intra in istorie, Fiul lui Dumnezeu Insusi se supune legii firii, intrupandu-Se cu exact noua luni inainte de nasterea Sa. Asadar, orice prunc, chiar si numai de o zi, odata conceput in trupul mamei, are in el un suflet sau, dupa cuvantul Scripturii, "duh de viata" nemuritor.

In municipiul Bistrita, Marsul pentru viata se afla la a patra editie, iar  mesajul pe care vom incerca sa il transmitem va fi legat de tema acestui an: Ajuta mama si copilul, ei depind de tine!

            Asadar, tineri, parinti, copii si adulti, va asteptam cu drag alaturi de noi, la Marsul pentru viata, sambata 25 martie ora 16:00, in curtea Protopopiatului Ortodox, sa promovam cel mai mare dar oferit omului: VIATA!

 

Pr. dr. Ioan Marius PINTICAN

Presedinte Asociatia Filantropia Ortodoxa Filiala Bistrita-Nasaud

0 comentarii2436 vizualizări25 martie 2017
rss 2.0
rss 2.0