Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
MARSUL INVIERII al treilea an consecutiv.

Bisericile Baptiste si Penticostale din Bistrita organizeaza MARSUL INVIERII al treilea an consecutiv. Data: Sambata, 23 Aprilie 2011, ora 15:00.

Traseu: Sala Polivalenta, Gn.Grigore Balan, Nasaudului, A. Muresanu, Crinilor, Pietonal.

Marsul se va incheia pe pietonal unde intre orele 16:00 - 17:00 va avea loc un program de cantece si mesaje din Scriptura legate de Sarbatoarea Invierii.

Vor canta corurile unite ale Bisericilor Penticostale si Baptiste, fanfara si un grup instrumental.

            PARTICIPANTI:

Pe langa credinciosii din bisericile noastre, pot participa toti acei crestini care doresc sa-L onoreze pe Hristos - marsaluind in cinstea Lui.

 SCOP:

         1. SA PROCLAMAM INVIEREA LUI ISUS HRISTOS DIN MORTI, acordand acestui eveniment importanta pe care o merita - intr-o vreme in care Invierea Mantuitorului este, de catre multi, ori negata ori golita de semnificatie.

         2. Sa le reamintim bistritenilor ca Hristosul Inviat din morti este singurul care poate sa aduca binecuvantare peste orasul nostru si ca solutia pentru fiecare problema cu care se confrunta bistritenii, este El. De aceea o intoarcere reala la Dumnezeu este un imperativ nu o optiune.

         3. Sa ne rugam impreuna pentru Bistrita.

 

Telefon contact:0752777835 

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-urile: www.bisericabetesda.ro sau www.sfantatreime.ro .

 

 

 

 

0 comentarii2429 vizualizări19 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0