Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
Campionatul de FUTSAL pentru persoanele cu deficiente de auz si vorbire.

In data de 06.05.2017 s-a desfasurat la Bistrita cea de-a 2 - a  editie a campionatului national de FUTSAL format exclusiv pentru persoanele cu deficiente de auz si vorbire din tara. Campionatul a fost organizat de Asociatia Nationala a Surzilor din Romania Filiala Bistrita in colaborare cu Parohia Ortodoxa Sf Ilie Tesviteanul Bistrita. La acest campionat au participat un numar de 9 orase si 10 echipe cum ar fi: Bucuresti, Targoviste, Alexandria, Resita, Deva, Baia Mare, Oradea, Bistrita, Cluj - 2 echipe.

   Campionatul a inceput la ora 10:00 in sala de sport a LPS Bistrita  "Dorin Morutan" iar dupa 8 ore de joc a fost desemnata castigatoare echipa din Cluj 1. Locul al II-lea le-a revenit celor din echipa Cluj 2, iar bronzul echipei din Targoviste, echipa din Bistrita clasandu-se doar pe locul al  V- lea. La campionat s-au prezentat  un numar de 200 de persoane cu deficiente de auz si vorbire. Festivitatea de premiere a avut loc la sediul asociatiei ANSR Bistrita.

   Multumesc  in mod special  domnului Director al Liceului Sportiv Bistrita - Mircea Gatej , pentru sala de sport pusa la dispozitie si Sc Runcan Construct Srl pentru echipamentul sportiv.

 

Pr.misionar Catalin Milesan .

0 comentarii3486 vizualizări08 mai 2017
rss 2.0
rss 2.0