Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
IPS Andrei l-a Conferinta preotilor din Protopopiatul Bistrita.

La Bistrita, conferinta a avut loc azi, marti, 23 mai 2017, in prezenta Inaltpreasfintitului Parinte Andrei, Arhiepiscopul si Mitropolitul Clujului. In debutul intalnirii a fost oficiat un Te-Deum in biserica "Intrarea in biserica a Maicii Domnului" din Bistrita, iar apoi Pr. Conf. Univ Dr. Ioan Bizau, de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca a sustinut o prelegere despre activitatea iconarilor si pictorilor bisericesti si importanta icoanei in cultul ortodox si in viata crestinului. La final, preotii prezenti la intalnire au luat cuvantul si au dezbatut o serie de probleme teoretice si de ordin practic cu privire la tema conferintei.

In Protopopiatul Bistrita, Parintele Mitropolit Andrei a fost insotit de consilierul administrativ al Arhiepiscopiei Clujului, Pr. Dr. Cristian Baciu, care le-a adus la cunostinta  preotilor noutatile administrative ale Centrului Eparhial.

 

Pr. Emanuel Vidican.

0 comentarii3045 vizualizări23 mai 2017
rss 2.0
rss 2.0