Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
Cerc preotesc la Sasarm.

Duminica, 22 aprilie 2018, preotii din cercul pastoral-misionar Mocod, coordonati de pr. Dan Vasile, s-au intalnit in Parohia Ortodoxa Sasarm din Protopopiatul Nasaud.

Incepand cu ora 17.00, in biserica cu hramul "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil", in prezenta a numerosi credinciosi, soborul celor 12 preoti slujitori, alaturi de parintele paroh Spaimoc Adrian Ionica, au savarsit Taina Sfantului Maslu.

In cuvantul de invatatura, pr. Termure Viorel de la Parohia Nimigea de Jos a vorbit credinciosilor despre femeia crestin-ortodoxa si rolul ei misionar in familie, Biserica si comunitate, pornind de la Duminica inchinata femeilor mironosite si praznuita in aceasta zi in Biserica Ortodoxa.

La final, pr. paroh Spaimoc Adrian Ionica a multumit preotilor si credinciosilor pentru bucuria impreuna slujirii.

Aceasta seara duhovniceasca se incadreaza in activitatea misionara a Cercului preotesc Mocod, fiind prima din anul acesta, iar urmatoarea intalnire va avea loc in Duminica a 7-a dupa Pasti in Parohia Nimigea de Jos.

 

0 comentarii2471 vizualizări23 aprilie 2018
rss 2.0
rss 2.0