Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
O zi de bucurie in tinda bisericii.

Duminica, 14 octombrie 2018, in Parohia Rebra din Protopopiatul Nasaud a avut loc o intalnire cu tinerii si copiii din localitate. Peste 30 de tineri si copii au luat parte la activitati diverse desfasurate in tinda bisericii, intreaga activitate fiind coordonata de parintele paroh Doru Leontin Plaian, sprijinit de pr. Ioan Clapa din Parohia Feldru, Protopopiatul Nasaud, pr. Vlad-Cristian Todoran din Parohia Salisca, Protopopiatul Dej, si cativa tineri voluntari din judetul nostru.

            Evenimentul a debutat cu o rugaciune oficiata in Biserica cu hramul "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril", urmata de un scurt moment de cunoastere, realizat prin joc. Ziua a continuat cu o serie de activitati educativ-religioase, recreative si sportive, care au avut rolul de a-i apropia pe tineri si pe copii mai mult de biserica, si in acelasi timp unii de altii. Dintre activitatile desfasurate amintim: ateliere de pictura, de impletit cruciulite si bratari, curs de prim ajutor, diverse jocuri, toate coordonate de catre tinerii voluntari. La finalul acestei frumoase zile, cei prezenti s-au bucurat de o mica gustare oferita de organizatori, dupa care au participat la focul de tabara, in acompaniament de chitara.

            Acest eveniment se incadreaza in seria de activitati educativ-religioase derulate constant in Parohia Rebra, prin grija parintelui paroh Doru Leontin Plaian.

 

Pr. Cornel Coprean

0 comentarii3045 vizualizări15 octombrie 2018
rss 2.0
rss 2.0