Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 10 August 2022 - 14587
Comunitatea Bisericilor Crestine Baptiste isi exprima dezacordul fata de Pride Week.

Comunitatea Bisericilor Crestine Baptiste Timisoara isi exprima dezacordul fata de seria de evenimente Pride Week care vor promova miscarea LGBTQ in orasul Timisoara, in perioada 3-9 iunie. Consideram ca organizarea si promovarea unor astfel de evenimente, in primul oras liber de comunism din Romania, in care eroii Revolutiei au ingenunchiat si chemat ajutorul lui Dumnezeu, este o sfidare a credintei crestine si a valorilor pentru care oamenii au murit.

Deasemenea suntem consternati de implicarea unor institutii publice de cultura si invatamant universitar in gazduirea unor evenimente care incalca etica si morala crestina. Vrem sa reamintim faptul ca in urma cu doi ani, atunci cand crestinii au organizat o conferinta pentru sustinerea valorilor crestine si a familiei, ni s-a spus ca spatiul universitar este destinat evenimentelor stiintifice si educative. Ne intrebam, pe drept cuvant, in ce masura evenimente care sarbatoresc si promoveaza imoralitatea au un caracter stiintific, cultural si educativ. 

Mentionam ca respectam libertatea fiecarui individ, indiferent de optiunea lui de a-si trai viata, insa organizarea unor evenimente publice care promoveaza un stil de viata contrar moralei si bunului simt, nu isi gasesc locul intr-un oras in care crestinii au murit pentru libertatea crezului lor.

Ne dorim ca in orasul Timisoara si in judetul Timis, unde oameni de diferite etnii, religii si culturi traiesc in armonie si respect reciproc, sa existe un climat in care sa poata fi cultivat respectul pentru sanctitatea vietii si demnitatea umana.
Vom continua sa ne rugam si sa ii iubim chiar si pe cei care incalca morala si regulile de bun simt, insa vom continua sa afirmam cu fermitate, claritate si dragoste adevarul despre principiile noastre.Ionel Tutac 

presedintele Comunitatii Bisericilor Crestine Baptiste Timisoara.

 

0 comentarii2436 vizualizări05 iunie 2019
rss 2.0
rss 2.0