Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
ZIUA INTERNATIONALA YOGA la Bistrita.

Vineri, 21 iunie 2019 orele 18-21,  in Parc, zona foisor. Incepand cu anul 2014, Ziua Internationala Yoga se sarbatoreste peste tot in lume, pe 21 iunie. Aceasta data a fost stabilita de Organizatia Natiunilor Unite, la sugestia primului ministru indian, Narendra Modi.

Deloc intamplator, ziua de 21 iunie este si momentul solstitiului de vara, cea mai luminoasa zi, momentul de maxim al energiei yang, solare.

Revelata omeniri de mi de ani, avand la ora actuala peste 200 de milioane de practicanti, yoga este atat o stiinta cat si un ansamblu de modalitati practice ce vizeaza desavarsirea fiintei umane, cunoasterea adevarului ultim, dobandirea stari numita in orient sat-cit-ananda, pura existenta, pura constiinta, pura beatitudine.

In program, pe langa prezentarile teoretice se vor realiza:

-posturi corporale- asanefacute conform cu principiile traditionale yoghine care fac ca respectiva postura sa aduca maxim de beneficii pentru trup, energii, minte si constiinta.

 - meditatie de comuniune cu Shiva cu muzicasi o yantra specifica

 -metoda de armonizare si destresare folosind emisia sonora a vocalelor

- meditatie in spirala yang cu starea de unitate

 

Alte date despre eveniment pe pagina de facebook Yoga-Shambu Bistrita sau la tel. 0744 274 948.

In caz de vreme nefavorabila, evenimentul se va tine la sediul asociatiei, Piata Morii 15A etaj 3.

Sunteti invitati atat sa audiati si sa puneti intrebari cat si sa participati (recomandat intro imbracaminte tip sport) la oricare dintre activitatile din program.

 

0 comentarii2492 vizualizări19 iunie 2019
rss 2.0
rss 2.0