Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
PELERINAJ in ISRAEL si IORDANIA.

Arhiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului, prin Centrul de pelerinaje "Renasterea", organizeaza in perioada 1 - 8, 18 - 25 FEBRUARIE si 21 - 28 MARTIE 2020, doua Pelerinaje in Israel si Iordania. Pelerinajele isi propun sa refaca geografia locului in care a predicat si invatat Mantuitorul Hristos, ca un drum initiatic pentru fiecare crestin, care se angajeaza in descoperirea radacinilor profunde ale credintei.

Pretul intregului pachet se ridica la valoarea de 860 Euro.

Camera SINGLE 280 EURO/PERSOANA.

Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure. Acestea isi vor gasi persoana cu care sa stea in camera, vor plati camera in regim Single sau vor sta trei persoane in camera.

Pretul include:

- Bilete de avion Wizz Air cu toate taxele incluse de la Cluj-Napoca - Tel-Aviv si retur

- asistenta in aeroport la sosire si plecare.

- 7 nopti servicii de hotel 3* si 4 *: 2 nopti in Tiberias/Nazaret + 2 nopti in Iordania(AMMAN)  + 3 nopti in Betleem/Ierihon/Ramallah .

- 2 mese zilnic, conform programului (bufet suedez - dimineata si seara)

- autocar modern cu aer conditionat, conform programului in Israel si Iordania.

- ghid de limba romana in Israel si Iordania specializat in actiuni turistice si pelerinaje.

- taxa de intrare si iesire din Iordania 

  • biletul de intrare la PETRA in IORDANIA, pe Muntele Nebo si la Cetatea Jerash.

- intrare libera la obiectivele prevazute in program, in Israel si Iordania.

 

Preot insotitor din tara. 

 Bagaje: bagajul de cala (1 buc.) max. 20 kg/pers.,bagajul de mana un rucsac (fara lichide, cosmetice, obiecte taioase sau ascutite), dimensiunea bagajului de  mana nu trebuie sa depaseasca 40x30X20 CM.

 

Pretul nu include:

- tips(bacsis - Obligatoriu) pentru Ghid si sofer 30 EURO in Israel, 10 EURO in Iordania.

- asigurare medicala 43 de lei indiferent de varsta(OBLIGATORIE)

- asigurare STORNO si MEDICALA 79 lei (OPTIONALA)

 Acte necesare:

- Pasaport valabil inca 6 luni de la data intoarcerii in tara.

 

ITINERARIUL PELERINAJULUI:

GRUP 1  1 - 8 FEBRUARIE 2020 PREZENTA OBLIGATORIE SAMBATA 1 FEBRUARIE 2020 LA ORA 04.00 DIMINEATA pe AEROPORTUL AVRAM IANCU din CLUJ-NAPOCAINSOTITOR PR. VIDICAN EMANUEL CRISTIAN - BISTRITA

 

GRUP 2  18 - 25 FEBRUARIE 2020 PREZENTA OBLIGATORIE MARTI 18 FEBRUARIE 2020 LA ORA 04.00 DIMINEATA pe AEROPORTUL AVRAM IANCU din CLUJ-NAPOCA INSOTITOR PR. PRIPON IONUT STELIAN - CLUJ-NAPOCA

 

GRUP 3  21 - 28 MARTIE 2020 PREZENTA OBLIGATORIE SAMBATA 21 MARTIE 2020 LA ORA 04.00 DIMINEATA pe AEROPORTUL AVRAM IANCU din CLUJ-NAPOCAINSOTITOR 

 

Ziua 1: PREZENTA OBLIGATORIE LA ORA 04.00 DIMINEATA(la toate cele trei grupuri) pe Aeroportul International Avram Iancu din CLUJ-NAPOCA. DECOLARE din Cluj-Napoca la ora 06.10 si aterizare la Tel-Aviv la ora 09.05. Deplasare pe coasta Mediteranei la Haifa, splendid oras-port la Mediterana, al treilea oras ca marime din Israel, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui. Vom privi Templul Cultului Bahai, cu gradinile pe terase suspendate - sit Patrimoniu UNESCO, superioare gradinilor de la Versailles. Cana Galileii -vizitarea bisericii unde a avut loc prima minune a Domnului Hristos - transformarea apei in vin. Cazare si cina la hotel in Nazaret/Tiberias.

 

Ziua 2: Mic dejun. Deplasare la Muntele Tabor. Vizitarea Bisericii Ortodoxe ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Domnului. Nazaret, vizitarea Bisericii Catolice Buna Vestire, ridicata pe locul casei Sf. Ioachim si Ana si a Bisericii Ortodoxe Sf. Gavriil, ridicata pe locul izvorului Sfintei Fecioare Maria. Capernaum - supranumit "Orasul Domnului", Tabgha unde Iisus a savarsit minunea inmultirii painilor si a pestilor, Muntele Fericirilor - locul unde Mantuitorul a rostit Fericirile. Optional si in functie de timp plimbare cu o copie a "barcii lui Iisus", pe apele Marii Galileii.Vizita la Caprice-fabrica de aur si diamante. Cina si cazare la hotel in Nazaret/Tiberias.

 

Ziua 3: Mic dejun. Raul Iordan. Deplasare la Ben She"an (Decapolis), trecand din Israel in Iordania. Ne indreptam spre Jerash (anticul Gerasa), important oras din perioada romana. Vizitarea vechiului oras - Forumul Oval, templul lui Zeus si Artemis, biserici crestine si teatre. Aman, capitala Iordaniei, numita in antichitate Philadelphia. Tur panoramic al orasului Amman cu Citadela, Amfiteatrul roman cu 6000 de locuri, zonele noi moderne si vizita in orasul vechi. Cina si cazare in Amman.

 

Ziua 4: Mic dejun. Ne indreptam spre Muntele Nebo de unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei. Continuam cu Madaba-orasul mozaicurilor pentru a vizita Biserica Ortodoxa Sf.Gheorghe, cuprinzand un mare mozaic cu cea mai veche harta a Tarii Sfinte cu centrul la Ierusalim. Deplasare la Petra. Vizitarea extraordinarei capitale a Nabateenilor . Ne vom opri in special pentru a vizita Tezaurul Al Khazanek si Amfiteatrul. Petra a fost inclusa prin vot universal in anul 2007 in randul celor 7 minuni ale lumii antice si moderne. Parasim Petra si trecand peste Valea lui Moise, revenim la Aman. Cina si cazare in Amman.

 

Ziua 5: Mic dejun. Deplasare spre granita si vom trece in Israel in dreptul orasului Ierihon-cel mai vechi oras din lume. Prima oprire va fi la Qumran la Marea Moarta. Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice. Intrare in orasul Ierihon-vizita la M-stirea greceasca cu "Dudul lui Zaheu" si la Biserica Romaneasca. Continuarea drumului in desert pina la Hozeva pentru vizitarea Manastirii Sfantul Gheorghe cu moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul de la Neamt. Cina si cazare hotel in Bethleem/Ierihon/Ramallah.

 

Ziua 6: Mic dejun. Bethleem. Vizitarea Bisericii Ortodoxe ridicata pe locul unde S-a nascut Domnul Hristos, apoi a Bisericii Catolice. Grota Laptelui. Continuarea calatoriei in desert cu minibuse arabe pana la Manastirea Sf.Sava si la Manastirea Sf.Teodosie. Ierusalim - intrare prin Poarta Sf. Stefan, parcurgerea pe jos a Drumului Crucii pana la Sfantul Mormant si inchinare in Sfantul Mormant al Domnului Hristos. Urcare pe Golgota, Piatra ungerii, vizitarea paracliselor sfinte din Biserica Sf. Mormant. Cina si cazare hotel in Betleheem/Ierihon/Ramallah.

 

Ziua 7: Mic dejun. Muntele Maslinilor-se vor vizita: Manastirea ruseasca a Inaltarii Domnului de pe Eleon, Biserica Pater Noster (Tatal Nostru), Biserica Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Ghetimani cu Biserica Natiunilor, Mormantul Maicii Domnului si Pestera Ghetimani. : Urcam pe Muntele Sion la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul "Cina cea de Taina", Mormantul psalmistului David. Zidul Plangerii. Vizita la Biserica romaneasca din Ierusalim. Cina si cazare hotel in Betleheem/Ierihon/Ramallah.

 

Ziua 8. Mic dejun la pachet. Deplasare la Aeroportul Ben Gurion de unde vom decola spre CLUJ-NAPOCA la ora 10.00 si vom ateriza la ora 13.20.

                 

 

1 comentariu2499 vizualizări03 septembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0