Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
Mesaje de Paste.

Invierea Domnului ne gaseste anul acesta acasa, cu lumina credintei in suflet si cu mangaierea ca cei dragi pot fi aproape de noi chiar si de la distanta. Sarbatoarea Pastelui in vremuri de cumpana ne invata ca iubirea si speranta se inalta la cer si din casele noastre, ca painea sfintita si urarea "Hristos a Inviat!" ne insenineaza sufletul si in caminul nostru. Ne invata sa-i protejam pe cei pe care-i iubim si pe toti semenii nostri!

Lumina Invierii sa va sadeasca in suflete iubire, compasiune si convingerea ca vor veni vremuri in care vom sarbatori din nou alaturi de cei dragi!
Paste Binecuvintat!

Stelian Dolha - Prefectul judetului Bistrita-Nasaud

 

.

 

In acest an, sarbatorim Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului in familie, cu grija fata de cei dragi si cu speranta in suflet.

Sa fiti sanatosi, iar lumina de Paste sa va dea incredere si sa va calauzeasca pasii in viata.

 Paste fericit! Hristos a inviat!

Cabinet parlamentar Deputat Ionut Simionca


.

 

Dragii mei,
Ca niciodata, de Sfintele Pasti, bisericile sunt goale, dar rugaciunile si gandurile noastre de acasa le vor umple de credinta si speranta. Avem aceasta putere, sa ne rugam, iar Dumnezeu are puterea sa ne pazeasca.

Sarbatori Pascale luminate.
 Hristos a Inviat! 

Emil Radu Moldovan

 

.

 

 

0 comentarii2583 vizualizări19 aprilie 2020
rss 2.0
rss 2.0