Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
La multi ani binecuvantati sub ocrotirea Sfantului Andrei!

"Doamne, ajuta! Romanii il sarbatoresc astazi pe parintele lor intru crestinism, pe Sfantul Apostol Andrei, cel Intai Chemat, ocrotitorul Romaniei. Care cunoscandu-L pe Iisus Hristos a fi Mantuitorul lumii si Dumnezeu adevarat, si-a chemat fratele, pe Simon Petru, si L-au urmat intru totul, propovaduind cuvantul adevarului. Iar din randuiala lui Dumnezeu, a ajuns si pe meleagurile locuite de stramosii nostri carora le-a adus lumina credintei ortodoxe, increstinandu-i si invatindu-i cum sa dobandeasca viata vesnica.

  Sfantului Apostol Andrei ii datoram cunoasterea adevarului de credinta si devenirea noastra ca neam, sarbatoarea de azi fiind una a nasterii noastre ca popor intru lumina botezului ortodox.

Si, asa cum si stramosii nostri i-au urmat Sfantului Apostol Andrei, avem si noi datoria de a urma pe ierarhii si parintii nostri care marturisesc prin fapte credinta ortodoxa stramoseasca.

La multi si binecuvantati ani intru mantuire tuturor romanilor care poarta numele Sfantului Apostol Andrei!"

 

0 comentarii3465 vizualizări30 noiembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0