Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 10 August 2022 - 14587
70 de ani de la Operatiunea "Nord". 9 793 de Martori ai lui Iehova au fost deportati in Siberia.

"La 1 aprilie 2021, se aniverseaza 70 de ani de la Operatiunea "Nord", zi in care 9 793 de membri ai cultului crestin Martorii lui Iehova au fost deportati in Siberia de catre regimul stalinist. Acestia au fost exilati din sase foste republici sovietice in cele mai indepartate colturi ale padurilor siberiene, intre regiunile Tomsk si Irkutsk. Casele si toate bunurile le-au fost confiscate.

 Materiale de arhiva declasificate, inclusiv mesaje adresate lui Stalin de catre Securitatea Statului, arunca lumina asupra mecanismelor si ratiunii represiunii staliniste.

 Cultul crestin Organizatia Religioasa "Martorii lui Iehova" va invita la conferinta online A 70-a aniversare de la Operatiunea "Nord". Lectii uitate despre represiunea Sovietica. Am atasat programul acestei conferinte, precum si invitatia de a participa la ea. Asa cum veti observa, conferinta va fi transmisa live pe Youtube la una dintre adresele de mai jos, incepand cu ora 13.00, ora Romaniei.

 Pentru limba engleza: https://youtu.be/aWEa7fFWyTA

Pentru limba rusa: https://youtu.be/8qJbjY4RMKQ

 

Daca veti dori mai multe informatii pe aceasta tema sau despre suferintele indurate de Martorii lui Iehova in timpul regimului comunist din Romania, suntem bucurosi sa va raspundem. Am consemnat mai jos datele noastre de contact.

 

Cu stima,

 Petronel Pavel                                  ;                                   Emilian Malinetescu

 Tel. 0759334841                                       ;                          Tel. 0740178565

 petronel.pavel@gmail.com                    malinetescu.emilian@outlook.com

 

0 comentarii2429 vizualizări31 martie 2021
rss 2.0
rss 2.0