Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
Craciun Fericit. Urari si mesaje de Craciun.

Fie ca sarbatoarea Sfanta a Craciunului si Anului Nou sa va aduca in suflet liniste, in gand speranta, in casa belsug si bucuria de a fi mereu alaturi de cei dragi!

Colectivul Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan’’, va transmite cele mai sincere urari de bine si impliniri pentru dumneavoastra si cei dragi!

Brigada 81 Mecanizata "General Grigore Balan".


.

 

S-a nascut Domnul nostru Iisus Hristos.

Sa petreceti sarbatorile in liniste si pace, alaturi de cei dragi.

Nu uitati sa-L chemati si pe Dumnezeu in mijlocul vostru si asa sa aveti cel mai frumos Craciun! Sarbatori binecuvantate, tuturor!

 

Emil Radu Moldovan

 

.

 

Suntem aproape de finalul unui an memorabil. Un an greu si plin de provocåri pentru comunitatea noastra. Din fericire, proiectele de mobilitate urbana sunt aproape de final, iar cu acest prilej vreau sa va multumesc tuturor pentru rabdarea de care ati dat dovada in acest an si va sunt recunoscator pentru toate criticile si aprecierile! Numai prin aceste critici si aprecieri ne putem dezvolta si putem intelege mai bine nevoile orasului nostru.

Imi doresc ca anul viitor, tot impreuna, sa dezvoltam municipiul Bistrita in continuare, sa devina mai frumos, mai curat si mai sigur pentru toti.

2024 va fi un an cu noi provocari, dar sunt increzator ca impreuna vom reusi sa ne atingem scopul de a avea unul dintre cele mai frumoase orase din tara, asa cum Bistrita merita si a meritat dintotdeauna.

Craciunul este o sarbatoare a familiei, a momentelor petrecute impreuna, a bucuriei de a da vestea Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos prin colinde. Am incredere ca institutiile statului responsabile de siguranta oamenilor si a orasului isi vor face datoria, pentru ca noi toti sa ne putem bucura de urmatoarele zile in liniste, armonie si sa incepem anul nou cu forte proaspete.

Pot spune ca sunt onorat sa fiu primar al municipiului Bistrita si sunt nerabdator ca, in 2024, sa cunosc si mai multi oameni minunati ai orasului nostru, pentru a gandi si a construi impreuna.

Va doresc un Craciun linistit alaturi de cei dragi si un An Nou fericit, mai prosper si plin de impliniri!

 

Ioan Turc.


0 comentarii5047 vizualizări25 decembrie 2023
rss 2.0
rss 2.0