Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
Se pare ca sistemul se lasa greu penetrat de nou. Profetiile islamice despre Armaghedon.

 Se pare ca sistemul se lasa greu penetrat de nou. Cabinetul lui Ungureanu este format din copiii actualilor capitalisti, fosti comunisti si securisti. Baietii acestia (niciodata nu am inteles de ce sunt considerati destepti...) nu pot sa inteleaga ca politica fara iubire si daruire este sortita pieirii. Statul mafiot si-a atins de mult limita de competenta! Evisceratii in spatele carora au facut burti si gusa gulerele albe sunt din ce in ce mai obositi si terni! Anul acesta vom fi mult mai greu de pacalit. Suntem in termenul profetit de Brucan. Dupa 20 de ani de orbire si incrancenare, tot mai multi dintre noi ne lasam cuprinsi de dorul de Dumnezeu!

Fara El, Lumea este o smintela!

 

 Oreste Teodorescu

 

Profetiile islamice despre Armaghedon si despre pacea de o mie de ani.

Intr-o cheie mistica, Armaghedonul devine sita prin care trece doar graul, lasand neghina sa fie arsa. In vremurile ce vor sa vina ne vom confrunta cu nedumnezeirea noastra, sau putem fi binecuvantati de mana Celui care tine toate cele vazute si nevazute. Graul este ales doar de credinta lui...Acesta il face util si bun de mancat. Intelegem, acum de ce Hristos isi frange trupul si ne ofera sangele lui, ca prin euharistie sa dobandim si noi Slava. Cand il gonesti pe Dumnezeu din suflet, la plecare, El iti ia si mintile...In Coran, sunt descrise vremurile pe care le traim: "Inainte ca al Qaim sa se ridice, va avea loc moartea rosie si moartea alba. Moartea rosie va surveni prin sabie, iar moartea alba, prin calamitati."...O personalitate marcanta a Islamului, imamul Sadiq a a vut o viziune in duh, asupra inceputului sfarsitului nedreptatii pe pamant: "Inainte de sosierea lui al Qaim (imamul cel sfant) va avea loc o judecata a lui Dumnezeu. Vom fi pusi la incercare prin teama, prin foamete si prin lipsa banilor, vom plati cu viata si cu pamantul. Vestile bune vor veni pentru aceia care vor fi rabdatori." Este evident, ca se pregateste un razboi impotriva Iranului, dar ceea ce este interesant este profetirea lui Sheij Mufid, care a scris cu secole in urma in cartea sa Kitab al Irshad ceea ce va urma in timpurile de pe urma: "doua grupuri straine se vor certa si se vor bate si, in lupta lor, vor face sa curga mult sange, teama se va raspandi printre oamenii din Persia. Moartea va surveni subit, insotita de pierderea proprietatilor, vietii si a culturilor, un strigat se va auzi din ceruri si fiecare persoana il va auzi pe limba ei. Mortii vor invia din morminte, se vor recunoaste reciproc si se vor vizita unii pe altii..." Dupa aceste plagi ale necredintei noastre, cand aroganta si ticalosia celor care s-au crezut ei insisi dumnezei, va veni o era de inaltare spirituala, intelectuala si sociala. Islamul prezice instaurarea Epocii de Aur, periada care coincide cu mileniul de pace, post Armaghedon, dupa cum sustine traditia iudeo-crestina. Eliberati de stapanitori si asupritori, oamenii vor avea putere si bogatie, toate puse la comun, iar omul va putea controla toate fortele naturii.  Al Mahdi  profeteste talmacind surele din Coran: "Conducerea divina se va instaura in urma esuarii tuturor celorlalte sisteme; chiar daca va fi de scurta durata, va fi ultimul cuvant in dreptate si judecata. Apoi va urma sfarsitul istoriei."

Cine are minte sa priceapa: A inceput!

 

 Oreste Teodorescu

 

 

http://codulluioreste.blogspot.com/

2 commentarii2506 vizualizări11 februarie 2012
rss 2.0
rss 2.0