Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
P.S.Vasile Somesanu a oficiat astazi slujba Sfantului Maslu la Bistrita.(25 de poze)

Biserica Sf.Vasile cel Mare de pe strada Mihai Kogalniceanu din Bistrita, l-a avut astazi oaspete pe Inaltul Ierarh Ortodox-episcop vicar al Vadului, Feleacului si Clujului -Vasile Somesanu care a venit la slujba de Taina a Sfantului Maslu la invitatia preotului paroh Sorin Moldovan. La eveniment a participat si parintele protopop Alexandru Vidican alaturi de un sobor de preoti din Bistrita si Cluj care si-au exprimat dorinta de a fi in mijlocul crestinilor ortodocsi la aceste importante slujbe religioase.

Vasile Somesanu a predicat despre importanta sacrificiului de sine pentru credinta in Isus Cristos Mantuitorul, de lepadarea pacatelor ce au legatura cu tentatiile lumesti, mai ales acum in Marele Post al Pastelui.

Inaltul ierarh ortodox a mai spus ca pe langa postul alimentar tinut de credinciosi, ei trebuie sa se abtina si de la fapte neplacute lui Dumnezeu si sa nu se lase prada tentatiilor materiale oferite de lumea de astazi.

 

 Marius Chiuzan.

 

 

2 commentarii2555 vizualizări06 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0