Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 10 August 2022 - 14587
Marsul Invierii la Bistrita.(25 de poze)

Bisericile neo-protestante din Bistrita in special din cultele Penticostale si Baptiste au organizat si in acest an, in Sambata Mare un mars crestin dedicat Domnului nostru Isus Cristos. Participantii la mars au plecat din zona super-magazinului de la fostul MAT de pe Bulevardul Independentei si au ajuns la punctul terminus de pe pietonalul Liviu Rebreanu.

Crestinii participanti la Marsul Invierii spun ca deja e o traditie de 4 ani care se va repeta in fiecare an de acum in colo deoarece trebuie sa se stie ca Bistrita este un oras crestin si in general format din oameni iubitori ai lui Dumnezeu. Un singur regret a fost si in acest an din partea organizatorilor, un crestin neo-protestant ne-a spus ca si-ar fi dorit ca la aceasta actiune sa fi participat mai multi crestini ortodocsi sau catolici si mai multi reprezentanti ai autoritatilor sau partidelor.

 

 

Marius Chiuzan.

 

 

2 commentarii2471 vizualizări14 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0