Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 10 August 2022 - 14587
Costel Busuioc in recital la Bistrita.(40 de poze)

Pe Pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrita a avut loc sambata in jurul orei 15.00 un recital de muzica crestina. Pe scena au evoluat corurile reunite ale cultelor Penticostale si Baptiste dar interpretul cel mai asteptat a fost renumitul Costel Busuioc. Fostul zidar-zugrav din Spania, care s-a ridicat peste conditia sa modesta si a impresionat intreaga Europa cu vocea, munca si talentul sau nativ a reusit sa impresioneze si publicul de la Bistrita. In ciuda ploii care a cazut in doua reprize in timpul recitalului, sute de bistriteni, in special crestini penticostali si baptisti au asistat la concert si nimeni nu a regretat, mai ales ca reprezentatia lui Costel Busuioc a fost incantatoare. In Sambata Mare, Costel Busuioc a adus la Bistrita linistea si harul divin atat de mult asteptat de noi toti, crestini in general, care sarbatorim in aceste zile Invierea Domnului.

Chiar daca vremea a fost potrivnica, s-a dovedit ca "pentru frumos e timpul tot timpul" ca muzica crestina si sentimentele curate date de credinta in Dumnezeu se potrivesc cu orice vreme. Costel Busuiosc a impresionat inca o data publicul de la Bistrita, chiar daca acum a interpretat doar muzica religiosa, renuntand la muzica de opera si opereta ce l-au consacrat in Spania, Romania si intrega Europa.

 

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii2443 vizualizări14 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0