Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Miercuri 17 Iulie 2024 - 14587
PARINTELE ANTHONY SAJI LA BISTRITA.

"Veniti la Mine toti cei osteniti si impovarati si Eu va voi da odihna" (Matei 11.28). In ziua de 15.Mai.2012 , cu incepere de la ora 17:00, la Biserica protopopiala Greco-Catolica "Buna Vestire" din Bistrita (langa Winmarkt), se va celebra o Sfanta Liturghie avandu-l ca invitat pe parintele Anthony Saji preot si calugar misionar din Congregatia Sf. Vicentiu Paul din India.

Misiunea mondiala a parintelui Anthony se constituie ca o invitatie la redescoperirea si reapropierea de Sf.Taine pentru ca astfel sa putem fi atinsi si transformati de dragostea lui Isus, care are puterea de a ne vindeca de bolile fizice, psihice sau spirituale, redandu-ne pacea interioara si capacitatea de a ne accepta si depasi cu seninatate neputintele, durerile si greutatile vietii.

Va asteptam sa ne unim cu toti in rugaciune, in jurul parintelui Anthony sub binecuvantarea Mantuitirului nostru Isus Hristos!

 

 

 

Preot Ioan Vasile FRISAN

Protopop al protopopiatului greco-catolic Bistrita.

2 commentarii3143 vizualizări08 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0