Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
Spune STOP avorturilor! Vino sambata la "Marsul pentru viata!"

Un mars impotriva avorturilor se va desfasura in aceasta sambata la Bistrita. La evenimentul intitulat "Marsul pentru Viata" vor participa aproximativ 300 de persoane. Scopul acestei manifestatii este afirmarea dreptului la viata pentru toate fiintele umane incepand cu momentul conceptiei si totodata sustinerea familiei traditionale si a valorilor acesteia, temelia unei vieti solide si sanatoase. 

 Acest eveniment se desfasoara concomitent, in mai multe orase din Romania, in jurul datei 25 martie (Sarbatoarea Buna Vestire) si este organizat de asociatii ale societatii civile care compun miscarea PROVITA.

 Credinciosii se vor aduna la ora 11, la Protopopiatul Ortodox din Piata Unirii si vor pleca in mars pe traseul B-dul Grigore Balan - Spitalul Judetean - Str. 1 Decembrie - B-dul Republicii - B-dul Independentei - Biserica "Sfanta Ana". Organizatorii acestui eveniment sunt: "Asociatia Culturala Sfantul Pahomie" din Gledin, "Liga Tinerilor Crestini Ortodocsi" din Bistrita si Asociatia "Filantropia" filiala BN.

 

 Pentru mai multe informatii accesati: www.marsulpentruviata.ro

 

 

 

Liga Ortodoxa Bistrita

 

 

 

0 comentarii2408 vizualizări22 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0