Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
Mitropolitul Andrei alaturi de Episcopul Efrem la Bistrita.(40 de poze)

Sambata, 23 martie 2013, Mitropolitul Clujului, Inaltpreasfintitul Parinte Andrei, insotit de PS Parinte Efrem, Episcop de Seleucia (Patriarhia Antiohiei), ca un preambul la marea sarbatoare a Buneivestiri, hramul Mitropoliei Clujului, incepand cu orele 18.00, au savarsit slujba vecerniei in Biserica Sfintii Trei Ierarhi din Bistrita insotiti de un sobor de preoti, inconjurat de un numar mare de creinciosi. In cuvantul de invatatura, IPS Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Andrei le-a vorbit celor prezenti despre ziua onomastica a Bisericii Ortodoxe Romane, Duminica Ortodoxiei, si insemnatatea pe care aceasta zi o are in viata credinciosilor. Aceasta duminica reprezinta praznuirea biruintelor Bisericii impotriva tuturor ereziilor care s-au ridicat impotriva dreptei credinte.
PS Episcop Efrem de Seleucia le-a impartasit credinciosilor cateva ganduri de suflet despre traditia ortodoxa de veacuri, cu specificitatea ei in vechea Patriarhie a Antiohiei si le-a cerut credinciosilor sa se roage pentru crestinii din aceast tinut care trec prin momente dificile, pastrand cu strasnicie credinta lor mostenita de la Sfintii Parinti care s-au ostenit de-a lungul timpului pe acest pamant binecuvantat.

 

Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii2492 vizualizări24 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0