Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Credinta-Religie Vineri 12 August 2022 - 14587
90 de kilometrii pe bicicleta - test de credinta, vointa si rezistenta pentru o rugaciune la icoana Sfantului Pahomie.(35 de poze)

Alaturi de inca 4 colegi biciclisti, am pornit in duminica dimineata de la Bistrita, pe traseul Sarata-Marisel-Sieu-Monor-Gledin si retur, aproximativ 90 de kilometrii in total, pentru a fi alaturi de miile de creinciosi care au celebrat sfanta zi in care biserica noastra nationala ortodoxa, l-a sarbatorit pe Sfantul Pahomie de la Gledin. Cu toate ca vremea a fost nefavorabila, soarele fiind inlocuit de reprize mari de ploaie si vant (care sufla intotdeauna din fata, adica neprielnica biciclistilor) alaturi de colegii mei am incheiat cu bine calatoria spre a lauda si cinsti Sfantul Pahomie alaturi de credinciosii ortodocsi care au fost prezenti la procesiune. Sfantul din Gledin a fost omagiat si de prezenta pe valea Sieului a Mitropolitului Andrei Andreicut alaturi de un sobor important de preoti, precum si de oficialitati locale si judetene si mai multi parlamentari.

 .

Marius Chiuzan.

.

0 comentarii2443 vizualizări14 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0