Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Editorial Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Bistritanews.ro nu a primit si nu a cerut banii acordati presei direct de guvern.

Bistritanews.ro nu a primit si nu a cerut banii acordati presei direct de guvern, ajutor de stat disimulat sub forma campaniei de informare Covid, si nu va solicita, in consecinta, publicitate guvernamentala platita. Bistritanews.ro sustine cel mult aplicarea unor solutii de natura fiscala care pot ajuta intreaga industrie media, fara discriminare.

Ca si pana acum, Bistritanews.ro va publica gratuit - free, toate materialele de interes public venite de la autoritatiile statului, cele din administratia centrala, judeteana si locala, institutii descentralizate, partidele politice (exceptie fac partidele antinationale-extremiste, cele care ataca tara, credinta si familia romana), asociatii, fundatii si alte entitati legal organizate in Romania. Tot gratuit au fost si vor fi publicate, materialele venite de la cititori, persoane fizice, daca aceste materiale sunt asumate si documenate. (nu publicam anonime). 

Singura resursa financiara a ziarului on-line Bistritanews.ro a fost si va ramane publicarea de  bannere si articole publicitare, platite doar de entitati juridice private.

Bistritanews.ro nu face reclama la alcool, tutun, jocuri de noroc, linii erotice-sex, activitati imorale si anticrestine (ghicit, vraji, etc). 

Prin acest mod de actiune si gandire, Bistritanews.ro a fost si va raman un ziar independent, neafiliat economic, politic, administrativ, asociativ, etc , garant al informatilor de presa corecte si verificate, dedicat bistritenilor onesti.  

 

 

Marius Chiuzan - jurnalist liber si independent .

 

0 comentarii10115 vizualizări29 iulie 2020
rss 2.0
rss 2.0