Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Editorial Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
De ce nu ni se spune adevarul despre Decembrie 1989 ?

De 33 de ani romanii tot intreaba ce a fost in decembrie 89 ! Oficial se spune ca a fost o revolutie, unde poporul a rasturnat regimul Ceausescu si a adus la conducere oameni politici noi, democratia si capitalismul. Dupa atatia ani de la evenimente, istoricii romani neafiliati politic dar mai ales majoritatea istoricilor straini ne spun altceva.

Situatia din 1989 din Romania a fost pregatita de mult timp, inca din anii 60 cand sovieticii erau suparati pe Ghe. G. Dej care dezavuase amplasarea rachetelor nucleare sovietice in Cuba iar in 68, Ceausescu condamnase  agresiunea sovietica in Cehoslovacia. Mai mult, Ceausescu si-a permis sa aiba relatii bune cu americanii, britanicii, francezii, chinezii, tarile africane, asiatice si latine dar si cu israelienii, evident fara aprobare de la Moscova.  

In aceste conditii, sub Brejnev, pe urma Andropov si ultima data Gorbaciov s-au infiintat si mentinut formatiuni ale GRU si KGB(FSB) care sa unelteasca si sa actioneze impotriva Romaniei si a conducatorilor sai. (in Rep. Moldova si Ungaria au fost formatiuni de refugiati si fugari romani-frontieristi, etnici romani, sasi si maghiari pregatiti  de KGB si AVO pentru actiunile in decembrie 89).

Sabotajele de amploare au inceput in 1982 cand oamenii vanduti sovieticilor, din guvern, aparatul de securitate, armata sau alte structuri romanesti, facand jocul strainilor, au indus criza alimentara in Romania. Asa a inceput infometarea la comanda straina a romanilor si penuria in multe domenii cu produse electrocasnice si de larg consum. Sabotajele impotriva romanilor a continuat in iarna lui 85 cand la comanda sovietica, peste noapte a fost oprit curentul, gazul si alte resurse aduse din URSS.  Rusii au motivat oficial ca romanii ingheata in case din cauza unor accidente, (populatiei i s-a spus ca e de vina Ceausescu, el singur, singurel, desi se stie ca nu poti lua o decizie corecta cand esti informat eronat sau dezinformat) dar acum se stie ca a fost un sabotaj sovietic clar (asa s-a intamplat in anii 2010 si cu ucrainenii). Prima incercare de schimbare a regimul socialist patriotic din Romania a fost in 86, la Brasov unde agentii straini si tradatorii locali  au provocat criza salariilor. ( asta in conditiile in care uzina brasoveana avea conturile pline atat cu lei si cat si valuta, in baza contractelor uriase avute cu tari de pe 4 continente.

Ultimele pregatiri pentru atacarea, ocuparea si distrugerea Romaniei s-au facut intre marile puteri, prin acordul Bonn-Budapesta intre URSS si Germania, unde s-a decis soarta romanilor. Ultimele detalii sau stabilit in decembrie 89 in Malta la intalnirea dintre Bush Senior si Gorbaciov, unde practic americanii si sovieticii rusi si-au reimpartit sferele de influenta in lume. Americanii s-au ales cu Germania unita si statul Panama, iar URSS cu Europa de est, partial si cu noi.   Din pacate Romaniei i s-a pregatit o soarta grea: distrugerea economiei, finantelor, agriculturii, armatei, sanatatii, culturii etc, pentru a nu face concurenta tarilor occidentale unde urma sa se alieze (infiltreze), iar ce era  foarte bun sa fie dat "prin privatizare trucata" firmelor sau societatilor de stat straine.

Efectul ? Ce s-a intamplat dupa 89 deja se stie, am vazut ce au facut banditii de Ion Iliescu, Brucan, Petre Roman, Tokes, Isarescu, gen. Militaru, Nastase, Basescu si restul, cateva mii de oameni ce au fost selectati si pusi sa conduca Romania in folosul strainilor.

 

Detalii despre acele evenimente gasiti aici:

   " 33 de ani de la razboiul de ocupatie si asuprire totala a Romaniei. Tradarea Securitatii in 89 (a unor lideri ai Securitatii.)

https://www.youtube.com/watch?v=ZPH9g8ngeOE

Min 28 si 21sec - inducerea crizei alimentare si de bunuri de larg consum din 1981 cu menirea de a indeparta poporul roman de Ceausescu.

Min 31- "repetitia" de la Brasov 1987 - 10 nov. zi de salariu (neplatit intentionat). KGB si AVO au orchestrat "repetitia generala" din 15 nov. 87 .

Min 45 - complicitate intre Securitatea si Directia de Informatii a Armatei, invazie a zeci de mii militarii sovietici in civil-turisti (minim 20 de mii -alte surse 60 de mii)"

 

.

Acordul Bonn-Budapesta (august 1989), pentru dezmembrarea Romaniei

https://www.uzpbihor.ro/acordul-bonn-budapesta-19-23-august-1989-pentru-dezmembrarea-romaniei/

 

.

 

Bush si Gorbaciov la Malta. Documente secrete din dosarele sovietice si americane cu privire la intalnirea din 1989.

https://nsarchive2.gwu.edu/NSAEBB/NSAEBB298/index.htm

 

 " .

 

Se pune totusi intrebarea de ce la noi nu se spune inca adevarul, la 33 de ani, desi arhivele sunt secretizate in general 30 de ani. Raspunsul e simplu. Cei care au preluat puterea in Romania in 89, adica cozile de topor si tradatorii, multi sunt inca in functii sau au cedat locul copiilor si nepotilor lor.

Pe urma este "armata" de zeci de mii de revolutionari falsi, care au primit sute de mii de euro sub forma de indemnizatii, terenuri si spatii comerciale, scutiri si alte facilitati. Acestia nu vor recunoaste ca nu a fost revolutie, pentru a nu-si pierde privilegiile.

Mai este "armata" de istorici oficiali (Boia, Zoe Petre, Cioroianu, Deletant etc) si sute de jurnalisti mercenari, care au scris la comanda mii de carti si articole pentru a demonstra un fals, "revolutia populara" , mergand doar la efecte, mortii si ranitii din 89, fara a spune cauzele reale si mai ales, principalii vinovati.

Mai sunt inca mii de agenti activi si de influenta sovietici-rusi, germani, maghiari etc care au actionat in 89 si care nu doresc sa ajunga la inchisoare pentru tradarea si crimele lor, asa ca vor sustine idea unei Revolutii populare.

Mai sunt prostii/betivii satului si idiotii utili care nu se informeaza si mai cred inca minciunile oficiale.

Mai sunt "specialii" adica unii parlamentari, procurori, judecatori si inalti demnitari platiti regeste si saturati financiar pe nedrept, care vor sustine minciuna oficiala pentru a nu isi pierde averile facute cel putin imoral daca nu si ilegal.

Nu in ultimul rand mai exista grupuri de interese formate de strainii din Romania de dupa 89 carora le convine actuala situatie. Aici sunt monarhistii condusi din umbra de KGB/FSB,(infiintatii de Patriciu/Petromidia), cluburile de sorginte estica si vestica, unele culte infiintate de straini, asociatii straine, ong-uri si grupari de afaceri si de interese care se tem pentru privilegiile actuale daca romanii ar afla adevarul si conjunctura in care ei au ajuns sa fie avantajati.(se aplica principiul "divide et impera")

 

Astfel nu ne ramane decat sa citim lucrarile americane si ale unor profesori si istorici romani care ne spun adevarul. (arhivele CIA si NSA au desecretizat documentele din 89 referitori la Romania, care arata clar pregatirile, atacul, ocupatia si conducerea straina din Romania)

Din pacate DNA, Parchetul Militar, SRI si alte structuri romanesti nu au puterea sau interesul sa faca lumina in aceasta chestiune vitala pentru romani, unul dintre motive fiind faptul ca aproape toate aceste structuri sunt conduse de straini sau oameni vanduti unor interese financiare, economici, militare si politice straine.

Acum dupa respingerea intrarii Romaniei in spatiul Schengen s-au vazut interesele uriase straine ale marilor puteri, tradarile, vanzarile dar si crimele (dublu holocaust, genocidul din Romania, tara care a pierdut 5 milioane din populatie si alte 8-10 mil. sunt plecate din tara) facute impotriva noastra.

Pe termen scurt si mediu nu se intrevede nici o speranta, structurile interne si internationale ce ne conduc nu ne sunt favorabile, asa ca starea de decadere, saracie indusa si degradare se va accentua, deoarece puterile ce stapanesc Romania, adica Germania si Rusia alaturi de Austria, Olanda si Ungaria, nu au interes sa ne refacem economic, financiar, industrial, militar etc.

Ce putem face? Mergem cu Dumnezeu inainte, sa putem rezista la noile provocari ce ni se pregatesc, rezistenta ce se poate exprima doar individual, in familie sau grupuri restranse de prieteni, restul fiind reprimate brutal sub diferite forme de noii argati pusi sa conduca Romania.

 

 

Marius Chiuzan - jurnalist liber si independent.

 

Foto - net (arhiva publica CIA si NSA)

0 comentarii9835 vizualizări23 decembrie 2022
rss 2.0
rss 2.0