Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Editorial Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Va multumesc ca sunteti alaturi de Bistritanews. La Multi Ani - dragi bistriteni.

A mai trecut un an din viata noastra, cu bune si cu rele. Daca pe plan politic si administrativ romanii au avut un 2011 dezastruos, cu reduceri de salarii, pensii, indemnizatii si alte drepturi banesti (sau neindexarea lor cu rata inflatiei), pe plan personal cu siguranta ca totii am avut si realizari. Cel mai important pentru fiecare om e ca familia lui, sotia, copiii, rudele etc. sa fie sanatosi, fericiti si multumiti cat de cat de viata pe care o duc si sa fie impliniti in munca pe care o desfasoara precum si in pasiunile pe care si le exercita de zi cu zi. La acest capitol pot sa spun ca 2011 a fost un an rodnic deoarece www.bistritanews.ro a crescut vizibil avand acum un numar de 4000-5000 de vizualizari pe zi in medie, cu un record de peste 6.700 si un total de vizualizari de la deschiderea ziarului (23 august 2010) de 1.100.000 de vizualizari. E mult, e putin doar dumneavoastra cititorii puteti spune, dar eu sunt foarte multumit ca un ziar independent cu un singur angajat si cativa colaboratori voluntari a ajuns la acest stadiu, ca mi-ati acordat incredere dar si rasplata pentru munca mea si a colaboratorilor.

In 2012, cu siguranta nu va vom dezamagii, vom ramane acelasi ziar al bistritenilor onesti atat a celor din Bistrita, BN, Romania, Spania, Italia, Franta, Germania, Austria, Irlanda, SUA, Israel, Australia sau din alte tari de unde sunteti si ne cititi pe internet. Cu toate ca 2012 este un an electoral, Bistritanews si eu personal nu ne vom implica in campania politica, dar prin rubrica de specialitate(fara bannere) vom difuza fara pretentii financiare toate comunicatele si materialele de presa ale partidelor politice si ale organizatiilor implicate in procesul electoral.

Bistritanews va ramane un ziar independent, generalist, cu informatii de calitate, venite din partea celor care semneaza cu raspundere informatiile trimise presei sau realizate de membrii redactiei ziarului. Nici in acest an nu vom promova scandalurile, barfa, can-canul sau prostul gust, si vom incerca sa evitam publicarea materialelor nedocumentate. Cu toate acestea, in 2012 vom publica mai multe anchete si materiale dure de presa, unele cu posibile implicatii penale, referitoare la modul in care se cheltuie banii publici de catre puterea locala, judeteana sau nationala, materiale la care se lucreaza pentru documentare de mai mult timp.

Ziarul Bistritanews va ramane fidel ideii ca trebuie laudate si criticate doar personalitatile si evenimentele publice fara a ne implica in viata personala sau de familie a oamenilor cunoscuti.

Bistritanews este deschisa in continuare preluarii de materiale cu caracter public din partea cititorilor indiferent de varsta, ocupatie, sex , religie sau apartenenta politica cu conditia ca acestea sa fie documentate si semnate de catre autor.

Bistritanews va ramane un ziar la dispozitia dumneavoastra a celor care traiti in Bistrita, zonele: Bargaului, Budacului, Sieului, Campie, Somesului, Tiblesului, Salautei, Ilvelor, Rodnei etc. si din strainatate, a tuturor care se numesc cu titlul generic de bistriteni.

Va doresc un an nou fericit, cu sanatate, impliniri si noroc alaturi de toti cei dragi!

 

 

Marius Chiuzan - jurnalist independent.

4 commentarii2863 vizualizări31 decembrie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

DJ DinTe RoSu
01 Ianuarie 2012 - 20:15

Multumim pentru articolele oferite zilnic de catre bistritanews ! la multi ani dl. Chiuzan ! Mult suces in anul 2012 !

pop maria
01 Ianuarie 2012 - 19:58

UN AN MAI BUN, SĂNĂTATE MAXIMĂ, ȘI SUCCES ÎN CONTINUARE
MULȚUMESC PENTRU ARTICOLELE PUBLICATE, SPER SĂ MAI COLABORĂM ȘI ÎN ACEST AN!!!!!!!!!!SALUTĂRI ȘI URĂRI DE BINE FETELOR!

stefan
01 Ianuarie 2012 - 16:56

ma solidarizez cu tine sefu' in privinta independentei ziarului si a "neamestecului in treburile interne".

adrian raul .v
31 Decembrie 2011 - 20:55

la multi ani !!! noi va multumim dl. Chiuzan .

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0