Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Editorial Marti 23 Iulie 2024 - 14587
Ziarul Bistritanews nu este si nu va fi implicat in campania electorala.

Fidel crezului exprimat in alte materiale jurnalistice si editoriale sunt decis si in continuare sa pastrez linia impusa de ziarul Bistritanews.ro de neimplicare in viata politica si in cazul de fata, in rafuielile electorale aparute deja pentru campania electorala din mai-iunie. In aceste conditii am decis ca in ziarul meu (al bistritenilor, al cititorilor onesti si al colaboratorilor voluntari care scriu la el) sa nu accept publicitatea electorala de la niciun partid mare sau mic si de la nici un candidat pentru o functie politica sau administrativa, indiferent in ce conditii.

           Chiar daca de obicei majoritatea presei locale si nationale profita de campaniile electorale deoarece se obtin bani frumosi de la partide si candidati, noi cei de la Bistritanews.ro suntem hotarati sa nu ne vindem pentru niste arginti politici si astfel sa ne pastram independenta, fidelitatea editoriala si publicistica fata de cititorii nostri.

           In aceste conditii, de astazi inainte toate materialele cu caracter politic si electoral in folosul (sau dauna) unui candidat la functia de primar, consilier local, judetean sau presedinte a C.J. vor fi tratate ca si materiale de campanie si vor fi publicate intr-un singur calup zilnic la rubrica "Politica" de pe ziarul nostru.

           Aceasta este forma noastra de exprimare a recunostintei fata de cititorii nostrii care ne-au sesizat in nenumarate randuri ca materialele de informare, publicitate politica si electorala nu sunt cele mai dezirabile. Fideli credintei si scopului nostru de jurnalisti care am ales sa informam si sa educam publicul prin ziarul nostru, vom mediatiza in continuare fara sa pretindem foloase financiare sau materiale toate actiunile politice care ne vor fi anuntate prin comunicate si informari de presa dar in acelasi calup zilnic in care vor fi incluse toate materialele cu caracter politic si electoral.

           Mentionez ca dupa incheierea campaniei electorale si anuntarea rezultatelor oficiale vom revenii la formatul normal si pentru materialele politice care vor fi de atunci republicate in articole separate, distincte in functie de partidul sau emitentul lor.

 

 

Marius Chiuzan - jurnalist liber si independent.

 

 

P.S. - In continuare, singura reclama si publicitate acceptata in ziarul Bistritanews.ro este cea venita de la oamenii de afaceri onesti si care nu promoveaza produse sau servicii ce dauneaza sanatatii sau moravurilor din societate (alcool, tutun, jocuri de noroc etc.). De asemenea, nu acceptam nici o forma de reclama sau publicitate platita din bani publici.

 

 

 

0 comentarii3003 vizualizări18 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0