Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Editorial Marti 05 Iulie 2022 - 14587
Drumul spre "raiul" din Colibita trece prin "iadul" gropilor. (25 de poze)

Ca in fiecare week-end de vara, fac cate un tur cu bicicleta prin judetul nostru drag B-N, iar una dintre cele mai frumoase locatii este cu siguranta zona de agrement Colibita si faimosul lac cunoscut acum in toata Europa. Lacul este vizitat de foarte multi turisti straini care vin la vilele si cabanele construite de conationalii lor din Franta, Germania, Italia dar si din alte colturi ale Europei, dar care se cazeaza si la unitatile de turism realizate de investitorii romani. Cu toate ca judetul nostru dispune de aceasta minunatie de lac si zona turistica, ce ar putea fi transformata intr-o statiune balneo-climaterica, exista un impediment major, in calea celor care vor sa ajunga la Colibita - drumul judetean.

Partea carosabila din DJ 173A ce face legatura cu DN17 si Colibita, trece prin comunele Prundul Bargaului si Bistrita Bargaului, drumul fiind foarte greu practicabil, plin de gropi, astfel ca turistii evita sa vina cu masini mici la Colibita. Soseaua desi asfaltata candva, este degradata in zonele unde a fost introdusa apa potabila si canalizarea dar si pe portiuni unde nu s-a mai intervenit de mult de catre autoritatile judetene pentru plombare sau asfaltare.

Sa speram ca factorii de raspundere din Consiliul Judetean vor gasii fondurile necesare repararii (plombarii) de urgenta a drumului ce face legatura intre Prundul Bargaului si Lacul Colibita.

 

Marius Chiuzan.

 

 

0 comentarii2422 vizualizări10 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0