Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Marti 23 Aprilie 2024 - 14587
SIMPLIFICAREA PROCEDURII DE ELIBERARE A CARDURILOR NATIONALE DE SANATATE.

 Pentru simplificarea procedurii de eliberare si pentru a evita deplasarea inutila la sediul CAS BN a asiguratilor care nu au primit cardurile nationale de sanatate, asiguratii pot verifica daca sunt pe lista de carduri returnate, pe pagina de internet a institutiei, www.casbn.ro, in fisierul Retur_ Posta.xls, anexat comunicatului privind eliberarea cardului national de sanatate, postat pe prima pagina, la data de 19 ianuarie .

Aceasta verificare poate fi facuta si telefonic la numarul gratuit telverde 0800800972.

 In cazul in care asiguratul nu se regaseste pe lista publicata pe pagina noastra de internet, inseamna ca nu i s-a editat cardul de sanatate si urmeaza ca, la o data ulterioara, pe care o vom comunica, acesta sa fie editat si distribuit.

Asiguratii care au primit carduri de sanatate cu date incorecte (numele, prenumele sau adresa), vor fi informati cu privire la modalitatea de corectare de indata ce vor exista reglementari in aceasta privinta. 

 

 

Presedinte - director executiv

Ec. Camelia Ilisuan.

0 comentarii3080 vizualizări14 ianuarie 2015




rss 2.0
rss 2.0