Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Marti 11 Mai 2021 - 14587
Pacient gasit de catre personalul sanitar cazut in curtea complexului spitalicesc de pe str. Alba Iulia.

In data de 10.09.2018, in jurul orei 24:00, un pacient in varsta de 47 de ani, internat in Sectia Boli Infectioase (etaj I) a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita, a fost gasit de catre personalul sanitar cazut in curtea complexului spitalicesc de pe str. Alba Iulia din municipiul Bistrita. 

Potrivit medicului de garda, pacientul fusese internat de duminica (09.09.2018) in Sectia Boli Infectioasecu sindrom febril, fara probleme psihice cunoscute. Intrucat in cursul serii de 10.09.2018 a prezentat agitatie, la ora 22:00, asistenta de serviciu i-a administrat Diazepam injectabil. La verificarea saloanelor de la ora 23:40, pacientul dormea. La administrarea medicatiei de la miezul noptii, acesta nu a fost gasit in salon, lenjeria patului si pervazul geamului prezentand materii fecale. Imediat s-a dat alarma, pacientul fiind gasit cazut in curtea unitatii. Personalul medical a apelat numarul unic de urgenta 112, barbatul fiind preluat constient, dar incoerent de un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta si transportat la Unitatea de Primiri Urgente, unde, in urma investigatiilor, a fost diagnosticat cu fractura cervicala amielica. In prezent, pacientul este internat in Sectia Anestezie-Terapie Intensiva sub supraveghere si tratament de specialitate.Inspectoratul de Politie al judetului Bistrita-Nasaud a deschis o ancheta in acest caz.

 

Purtator de cuvant,

Camelia Strungari

 

0 comentarii5159 vizualizări11 septembrie 2018
rss 2.0
rss 2.0