Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Intoxicari cu monoxid de carbon.

Starea de sanatate a celor 7 copii din localitatea Tarpiu (1 baiat de 11 ani si 6 fete cu varste de 3, 7, 9, 13, 15, 16 ani) si a mamei lor, care au ajuns in noaptea de sambata spre duminica in Serviciul de Urgenta Pediatrie al Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita in urma intoxicarii cu monoxid de carbon, este stabila. Numai trei dintre copii si mama prezentau cefalee si ameteli. Nici copiii, nici mama nu au necesitat manevre de terapie intensiva, au primit oxigen si au ramas internati in Sectia Pediatrie pentru supraveghere medicala.

La Unitatea de Primiri Urgente a ajuns sambata seara si o femeie in varsta de 77 ani din Prundu Bargaului, cu arsuri de gradul II pe aproximativ 15% din suprafata corpului (pe spate) si intoxicata cu fum. A ramas internata la Sectia Anestezie-Terapie Intensiva (Chirurgie generala), constienta si cooperanta, sub supraveghere, tratament si continuarea investigatiilor medicale.

 

Camelia Strungari.

0 comentarii3213 vizualizări13 ianuarie 2019




rss 2.0
rss 2.0