Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Starea pacientilor adusi la UPU Bistrita.

La UPU Bistrita au ajuns in 6 decembrie 2019 doi barbati, ambii in varsta de 42 de ani, unul din localitatea Fantanele, iar celalalt din localitatea Morut, comuna Matei, victime ale unei heteroagresiuni. Primul a suferit un traumatism craniocerebral minor si un hematom in zona capului, primind ingrijiri de specialitate si ulterior fiind externat. Al doilea a suferit un soc hemoragic, prezentand o plaga injunghiata penetranta in zona abdominala, traumatism craniofacial si o plaga taiata la nivelul fetei. A fost supus unei interventii chirurgicale si in prezent este in stare stabila.

*

In accidentul rutier produs in 7 decembrie 2019, in localitatea Viile Tecii, au fost implicate trei persoane, un barbat de 38 de ani, soferul masinii, un barbat de 34 de ani si o femeie de 32 de ani, sot si sotie, pasageri in dreapta (masina cu 3 locuri in fata). Barbatul de 34 de ani prezinta o plaga frontala sangeranda si este in curs de investigatii la UPU Bistrita, urmand sa fie examinat la CT. Celelalte doua persoane nu au suferit leziuni, potrivit medicului de pe echipajul de ambulanta.

 

 Cu respect,

Camelia Strungari,

purtator de cuvant

0 comentarii2975 vizualizări08 decembrie 2019




rss 2.0
rss 2.0