Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Marti 14 Mai 2024 - 14587
In acest moment, NU sunt cazuri confirmate de Coronavirus (Covid-19) in judetul Bistrita-Nasaud!

Opt persoane se afla in carantina in momentul de fata. Tuturor acestor persoane li s-au recoltat probe si se asteapta rezultatele. La momentul de fata, in judetul Bistrita-Nasaud, 90 de persoane se afla in izolare la domiciliu.

 In contextul prevenirii raspandirii Coronavirusului, Institutia Prefectului suspenda audientele cu publicul in perioada 11 - 31 martie 2020. Ne puteti contacta prin e-mail la adresa prefect@prefecturabn.ro sau in zilele de miercuri, incepand cu ora 10:00 telefonic si prin WhatsApp la numarul 0752181383.

De asemenea, pentru a evita aglomerarea la Serviciul de Relatii cu publicul, cetatenii si institutiile care apeleaza la serviciile oferite de Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud sunt rugati sa solicite informatii si sa transmita documentatia la una din urmatoarele date de contact :
• Numar de telefon : 0263/216150.
• Fax : 0263/231095.
• Adresa de e-mail : inform_publice@prefecturabn.ro .

 

 .

 

In contextul prevenirii raspandirii Coronavirusului, la nivel intern, Institutia Prefectului a amplasat doua dozatoare cu produse dezinfectante pentru maini, la intrarea in institutie, pentru ca fiecare cetatean care intra sa se dezinfecteze. Acest lucru este supravegheat de personalul din cadrul Jandarmeriei.

A fost instiintat personalul care se ocupa de curatenie sa foloseasca produsele dezinfectante de mai multe ori pe zi in locurile in care cetatenii care intra/ies din institutie sau pun mainile (use, clante etc.).

Au fost sistate audientele cu publicul pana la data 31.03.2020, cu posibilitate de prelungire. In schimb, cetatenii pot lua legatura cu personalul din cadrul institutiei prin e-mail la adresa prefect@prefecturabn.ro sau in zilele de miercuri, incepand cu ora 10:00 telefonic si prin WhatsApp la numarul 0752181383.

De asemenea, pentru a evita aglomerarea la Serviciul de Relatii cu publicul, cetatenii si institutiile care apeleaza la serviciile oferite de Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud sunt rugati sa solicite informatii si sa transmita documentatia la una din urmatoarele date de contact :
• Numar de telefon : 0263/216150.
• Fax : 0263/231095.
• Adresa de e-mail : inform_publice@prefecturabn.ro

La Serviciul de Pasapoarte nu este o perioada de varf, astfel incat nu se avem aglomeratii de persoane.

La Serviciul Public Comunitar de Permise si Inmatriculari a fost redusa aglomeratia intrucat proba teoretica se desfasoara doar in zilele de joi, fiind alocat in aceasta zi un interval orar pentru fiecare scoala de soferi. In vederea evitarii aglomerarii de persoane din alte motive in afara de cele referitoare la sustinerea probelor pentru obtinerea permisului de conducere, cererile privind activitatile specifice din domeniul inmatriculari si permise de conducere adresate Serviciilor Publice Comunitare Regim Permise de conducere si Inmatriculare a Vehiculelor se depun exclusiv in baza unei programari online.

Accesul in incinta sediilor serviciilor publice comunitare va fi permis doar titularilor, dupa caz persoanelor mandatate/delegate, in baza programarilor online si a actului de identitate - in original si se va face cu cel mult 15 min inainte de ora programata, in baza actului de identitate, numai pentru solicitantul operatiunii (titular, imputernicit etc.).

 

Multumim pentru intelegere!

Institutia Prefectului Bistrita-Nasaud

 

0 comentarii2996 vizualizări11 martie 2020




rss 2.0
rss 2.0