Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
28 iulie - Ziua Nationala a Ambulantei in Romania!

Azi sarbatorim 114 ani de activitate a Serviciului de Ambulanta in Romania! Cu acest prilej, prefectul judetului Bistrita-Nasaud, Stelian Dolha, a vizitat Serviciul de Ambulanta Judetean Bistrita pentru a felicita activitatea pe care acesti medici, asistenti, ambulantieri sau voluntari o efectueaza zi de zi, neobositi.

"114 ani facand una din muncile cele mai grele: sa fii primul care intervine in tratarea unui pacient aflat in suferinta, avand o prezenta de spirit demna de oferit ca exemplu, pentru ca trebuie sa fii mereu calm, sa acorzi incredere si alinare pacientului, in timp ce ii salvezi viata, de foarte multe ori in situatii deloc linistite sau usoare.

Multumesc Serviciului de Ambulanta Judetean pentru intreaga sa activitate de pana acum, indeosebi pentru testele trecute cu brio in perioada starii de urgenta si in contextul pandemiei cauzate de Coronavirus.

Avem incredere in voi ca sunteti alaturi de noi! La multi ani!", transmite prefectul Stelian Dolha tuturor OAMENILOR care lucreaza in cadrul acestui serviciu.

0 comentarii3346 vizualizări28 iulie 2020




rss 2.0
rss 2.0