Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sanatate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
S.A.J. Bistrita si-a reinnoit parcul auto cu inca patru autoturisme marca Dacia Duster 4x4.

Luni 13 noiembrie ac, de la ora 11.00 la sediul Serviciului Ambulanta Bistrita a avut loc receptia a patru autoturisme Dacia Duster de ultima generatie. La acest eveniment au fost prezenti mai multi oficiali ai judetului nostru, printre care presedintele C.J. B-N Emil Radu Moldovan, deputat PNL Diana Morar, prefect jud. Teofil Cioarba si subprefectii Ioan Zagrean si Dexei Attila. In deschidere manager general S.A.J. Bistrita-Nasaud, Muzsi Annabella a luat cuvantul, multumind tuturor celor prezenti la aceasta receptie, cat si pentru implicarea in acest proiect a autoritatilor judetului nostru, precizand ca aceste autovehicule de teren au fost echipate si omologate special pentru ambulanta de o firma autorizata. Pretul acestora a fost de 708.000 lei din bugetul de stat al Ministerului Sanatatii. Vor beneficia de aceste ambulante pacientii la domiciliu din zonele greu accesibile, fiind consultati de un medic, mai apoi transportati la Spitalul Judetean.

    In continuare au luat cuvantul toti oficialii prezenti la acest eveniment.

    Manager general S.A.J. Bistrita-Nasaud, Muzsi Annabella "Fac un apel la toti medicii de familie din judet sa colaborare alaturi de noi pentru serviciu de garda, intrucat avem personal insuficient si pentru a ne usura munca"

     Serviciul religios a fost oficiat de catre preotul paroh, Lucian Pop de la Parohia Spitalului de pe str. Ghinzii.

 

Foto - Octav Savu, un bine-cunoscut bloger gastronom, alaturi de presedintele C.J. B-N Emil Radu Moldovan.

 

 

Max Marec.

 

 

0 comentarii3983 vizualizări13 noiembrie 2023
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0