Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Umor Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Bancul saptamanii. In atentia domnului Nastase: sugestii pentru o sinucidere ratata mai de impact.

Adrian Nastase NU a incercat sa se sinucida, el a vrut sa-l impuste pe Traian Basescu care ii statea in gat.

 

Urindu-va insanatosire grabnica, iata citeva sugestii pentru data viitoare, daca ar fi sa mai fie vreo ratare, cine stie:

-Nu apareti pe targa cu fular Burberry impecabil infasurat, cu nodul perfect facut. O asemenea atentie pentru detalii risca sa sugereze ca nu e nimic grav, din moment ce a fost timp berechet sa vi se lege cu atita grija fularul. Sau, eventual, ca vi l-ati legat singur, asteptind salvarea. Lumea e proasta, nu intelege fineturile.

-Daca aveti o plaga prin impuscare in zona gitului, nu o disimulati, pudic, sub un fular. Prezentati-o la modul cit mai sugestiv, cu urme clare de singerare. Ca mila publicului, transformata in capital politic, se activeaza la singe, nu la produsele firmei Burberry.

-Pe targa, nu miscati capul si nu vorbiti cu cei din jur, lasind impresia ca situatia nu e critica.

-Rugati serviciul de salvare si personalul de pe ambulanta sa se miste alert, ca si cum ar fi o urgenta, nu agale, ca si cum n-ar fi.

-Sa va puna macar o perfuzie si-un oxigen, ceva. Ca la urgente, na!

-Aveti grija sa fiti vinat la fata, semn clar de stare critica. in comert exista truse de machiaj foarte bune. De asemeni, parul vilvoi, in dezordine, nu ordonat, e mult mai de efect.

-Cooptati niste medici dispusi sa intervina chirurgical chiar in noaptea evenimentului mediatic, nu a doua zi dimineata. Sa fie clar ca sinteti in pericol, ca e groasa, nu o zgaiba, acolo, care mai poate sa astepte.

-Nu mergeti neaparat la acelasi spital unde s-a operat pentru foarte grave probleme cardiace Cristi Borcea, ca dupa aia sa fie vazut fumind trabuce groase cit piciorul de la masa, dovada ca a fost ceva foarte grav, nu?

-Recomandati-i premierului Ponta, cel cu plagiatul pe care nu l-ati observat, fiindca ii erati conducator de doctorat, sa nu se repeada imediat sa sugereze ca Basescu e de vina pentru sinuciderea dumneavoastra ratata. Prea pe fata. Sa mai astepte un pic, sa vada cum cade treaba.

-Recomandati, de asemeni, apropiatilor din mass-media sa clarifice aspectul cu glontul ramas in git, pe care l-au anuntat insistent. Daca n-a ramas, sa nu spuna ca a ramas. Daca a ramas, sa spuna cum de si-a pierdut imensa si devastatoarea energie cinetica, de la o distanta asa de mica. A fost frinat de un cimp de forta emis de nava Enterprise, a capitanului Picard, in misiune deasupra strazii Zambaccian? Ati tras printr-un jambon interpus intre revolver si barbie, slanina actionind ca frina? Jambonul il tineati, desigur, in birou, linga revolver. Sau glontul a iesit direct frinat, fiindca aveti pistol cu frina?

-incercati si in timpla, nu doar la git. Razant, normal, ca doar nu vrea nimeni sa se intimple vreo nenorocire, Doamne fereste!

 

 SI IN FINAL ANUNTUL ZILEI:

 Sindicatul puscariasilor din Romania ii multumesc domnului Nastase ca s-a impuscat in git si nu in... fund !!!!!

1 comentariu3108 vizualizări28 iunie 2012




rss 2.0
rss 2.0