Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Bistritenii isi doresc o linie de transport in comun spre actuala Policlinica.

Tot mai multi pacienti ai Policlinicii - Ambulatoriu de Specialitate a Spitalului Judetean BN de pe strada Alba Iulia cer ca autobuzul ce trece prin zona sa aiba o statie in apropierea Policlinicii. De asemenea, se cere introducerea unei noi linii de maxi-taxi care sa preia pacientii din zona gara-autogara si sa-i duca spre noua locatie a Policlinicii dar sa faca si legatura intre cartierele Stefan cel Mare, Decebal si Independentei. Aceasta solicitare a pacientilor din municipiu si din judet este sustinuta si de catre directorul Policlinicii Bistrita, doctorul Petru Orza.

In acelasi context, mai multi pacienti in special persoane in varsta cer Primariei Bistrita si firmei locale de transport sa monteze in fiecare statie de maxi-taxi si o harta clara a fiecarui autobuz, traseele trebuind sa fie demarcate prin culori specifice, asa cum exista in tarile occidentale.

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii2912 vizualizări13 mai 2014




rss 2.0
rss 2.0