Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
BATALIE MARE LA PIATA PENSIONARILOR DIN BISTRITA.

O masura bine intentionata a edililor bistriteni genereaza nervi si scandaluri. Piata de vechituri din zona Independentei Nord (Imparatul Traian), care functioneaza doua zile pe saptamana, a fost creata in ideea ca cei care dispun de timp liber si poseda diverse obiecte valorificabile sa-si mai poata rotunji veniturile personale.

Aici gasesti obiecte de uz casnic, aparatura electonica, imbracaminte, literatura ,pasari si animale de curte, etc. Succesul acestui  targ "de vechituri" - ocico-  face ca in zilele de marti si vineri ale fiecarei saptamani, zona respectiva sa fie supra aglomerata de persoane interesate in achizitionarea unor obiecte considerate necesare si de valoare.

Problema acum incepe, cand strazile adiacente pietei se blocheaza de catre persoanele interesate, astfel ca circulatia autovehiculelor prin zona  este de-a dreptul imposibila.

                         Indivizi certati cu bunul simt, dar si cu regulile de circulatie, stationeaza care pe unde ii taie capul, astfel ca trecerea prin zona seamana cu o zona bombardata din Mosul sau Alep. Rar vezi prin zona cate un jandarm, ca sa nu vorbim de absenta cu desavarsire a politistilor locali.

                         Factorii de decizie pe aceasta speta, vor trebui sa analizeze situatiile create in zona si sa ia masuri de fluidizarea circulatiei, dat fiind faptul ca acolo  este o importanta scurtare a traseului catre Kaufland si nu numai.

                         Am zis, n-am dat cu parul !!!

 

            Olga Tamasoiu.

0 comentarii3073 vizualizări22 octombrie 2016




rss 2.0
rss 2.0